Félelmetesen sok követője lett Selena Gomeznek, miután Hailey Bieber és Kylie Jenner rászálltak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legbefolyásosabb nők internetes küzdelme folytatódik. Selena Gomez és Hailey Bieber cicaharcába Taylor Swift, Bella Hadid és Kylie Jenner is belekeveredtek – de 2023-ban nem tehetnénk már túl magunkat a fiatal nők kreált rivalizálásán?

Elmagyarázzuk, miről is szól pontosan a Selena Gomez, Hailey Bieber és Kylie Jenner körül kialakult balhé
Elmagyarázzuk, miről is szól pontosan a Selena Gomez, Hailey Bieber és Kylie Jenner körül kialakult botrány
Fotó: Getty/Glamour

Selena Gomez körülbelül másfél héttel ezelőtt 382 millió követővel a legkövetettebb nő lett az Instagramon, letaszítva Kylie Jennert a trónjáról, akinek ugyanekkor „csak” 380 millió követője volt. A népszerű színésznő és énekesnő egyre növekvő követőtábora azonban nem állt meg ennél a számnál: 10 nap leforgása alatt Selena Gomez közel 13 millió új követőt szerzett, míg Kylie Jenner, de főleg Hailey Bieber ugyanebben az időszakban rengeteg követőt veszített. De mégis miért történt mindez?

Aki bármennyire is követi a hírességek életét, az bizonyára hallott már a Selena Gomez és Hailey Bieber között évek óta gyűlő feszültségről, ami eredetileg abból fakadt, hogy pár hónappal Selena Gomezzel való szakítása után Justin Bieber feleségül vette Hailey Biebert – a történteken elmondásuk szerint mindhárom félnek sikerült már túllépnie, Selena Gomez rajongói azonban a mai napig nem heverték ki a dolgot, és időről-időre előveszik érte a szupermodellt.

Miről szól a mostani balhé?

Azt gondolhatnánk, hogy főleg a róluk készült közös képek óta vége a rivalizálásuknak, azonban még mindig a drámájukkal van tele az internet. A napokban Selena Gomez arról mesélt a TikTok oldalán, hogy véletlenül túl erősen lelaminálta a szemöldökét, majd Bella Hadid hangját felhasználva kifejezte, hogy szeretne olyan csinos lenni, mint a szupermodell. A szituáció abból a szempontól különösen érdekes, hogy Selena Gomez egy időben együtt volt a The Weeknddel, aki előtte és utána is Bella Hadiddal járt. Bella Hadid pedig közeli barátságot ápol Hailey Bieberrel és a Jenner-lányokkal is.

Selena Gomez pattanásos, kócos fotót posztolt, és imádjuk érte

Selena Gomez pattanásos, kócos fotót posztolt, és imádjuk érte

Ezt követően tehát el is indult a dráma. Kylie Jenner Instagram sztoriban csinált viccet a „véletlenül túllaminált” szemöldökből Hailey Bieberrel, bár később azt mondta, hogy nem is volt képben Selena Gomez videójával és a kettőnek semmi köze egymáshoz. Mindeközben Hailey Bieber egy rövidesen törölt videóban két barátnőjével a következő szövegre tátogott: „Nem azt mondom, hogy megérdemelte, hanem azt, hogy Isten időzítése mindig jó.” Hailey Bieber elmondása szerint ennek a videónak sem volt köze Selena Gomezhez, a rajongóknak azonban több sem kellett, és egyből arra gyanakodtak, hogy a modell a Selena Gomezt érő testszégyenítő kommentekre reagált.

Sokan azóta is rejtett jelentéseket keresnek az érintettekről készült korábbi felvételek legapróbb részleteiben is. Selena Gomez többször is kifejezte: már nem hagyja, hogy az ilyen jellegű dolgok bántsák őt, és megkérte rajongóit, hogy legyenek kedvesek mindenkivel. Hailey Bieber Instagram oldalát azonban letarolta a gyűlölethullám, és nemcsak közel egymillió követőt veszített, de rengetegen bántják őt a posztjai kommentszekcióiban.

Viszont ha rossz véleménnyel vagyunk valakiről, sőt bántalmazónak tartjuk, akkor az minket sem tesz különbbé, ha őt bántjuk ezért. Remélhetőleg hamar eljutunk arra a pontra, amikor a nők végre támogatni és nem széttépni fogják egymást.

Tudj meg többet a sztárokról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

glamour plusz ikon A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)