Sienna Miller a Vogue címlapján, kétéves kislánya pedig modell lett

2014.december.17.

Sienna Miller-holizmusban szenvedünk. Képtelenek vagyunk nem rajongani ezért a nőért.

Sienna Miller
Fotó: MarioTestino/Vogue

Az egész akkor kezdődhetett, mikor először megpillantottuk Jude Law oldalán vadóc partilányként a 2004-es Alfie-ban. A Hullócsillag Edie Sedgwick-jének szerepében pedig mindörökre belopta magát a szívünkbe.

A szőke, bájos színésznő az utóbbi években kissé visszavonult a hollywoodi csillogástól, és gyereket nevelt. Igazán jó munkát végzett, hiszen a kétéves Marlowe máris modellként debütált a Vogue januári számában, melynek címlapján nem más, mint a mama szerepel a hozzá annyira közelálló bohó sikkes szerepben.

Ezennel pedig a végtelenül vagány Sienna Miller életében egy új korszak veszi kezdetét. A 32 éves színésznő karrierje a reneszánszát éli, és összesen hát új filmmel tér vissza a mozivászonra, ami közül kettőt Oscar-esélyesnek is tartanak.

De a csillogás mellett Sienna Miller a lehető legnormálisabb életet él vőlegénye, Tom Sturridge mellett : "Vidékre járunk. Szeretek főzni és eljárni bevásárolni. Van egy kutyám – nem kutya, hanem medve, akit mikor sétáltatok, úgy meghúz, hogy hasra vágódóm, fejjel a sárba. A gyerekem lehány. Ez az élet. Egészen normális élet" – meséli a Vogue magazinnak a menő sztár.

Bár Sienna Miller New Yorkban született, majd Londonban nőtt fel, mégis van benne valami egészen franciás sikkesség és bohémság. Mario Testinónak a Vogue januári számához készült fotóin pedig ez jól látható is.

Kattints a galériára, és nézd meg a színésznő képsorozatát, amiben a cuki kis Marlowe is feltűnik:

Sienna Miller a Vogue címlapján, kétéves kislánya pedig modell lett A 32 éves színésznő kislánya a divabiblia januári számában debütált.

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját