18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Sienna Miller várandósan vetkőzött

2012.november.7.

Sienna Miller július elején adott életet első gyermekének, pocakos fotói azonban a napokban népszerűbbek lettek, mint a terhesség alatt. Most hozták nyilvánosságra ugyanis azt az aktfestményt, amelyet Jonathan Yeo készített a várandós színésznőről a kilencedik hónapban.

"A portrét néhány héttel Marlowe megszületése előtt festettem Siennáról, és a kiállításom részét képezi. Tisztelem őt a bátorságáért és a magabiztosságáért, hogy beleegyezett abba, hogy modellt álljon nekem. Rengeteg nő elrejti magát a kilenc hónap alatt" – olvasható a művész kiállításának, az (I`ve Got You) Under My Skinnek katalógusában.

Yeo szándéka, hogy az emberi testre a természetes szépség forrásaként tekintsünk. Úgy érzi, hogy Németország az a hely, ahol az emberek fejében így él a meztelen test látványának fogalma, ők azok, akik nem a szexualitásra asszociálnak a képek láttán, és nem kiáltanak skandallumot a kiállítást látva. Ez az oka annak, hogy Berlinben lesz látható elsőként a képanyag. Aki szívesen megnézné, az ide kattintva talál még több információt.

A várandós kismamákról készült fotók egyre népszerűbbek napjainkban. Nem is olyan régen még hatalmas felháborodást váltott ki Demi Moore meztelen, pocakos címlapja, ma már mondhatni, hogy mindennapos dolognak számít. Nem csak hírességek, hanem civil emberek is gyakran kérnek fel fotóst, hogy megörökítse őket intim hangulatban, áldott állapotban.

A GLAMOUR novemberi címlapján Ebergényi Réka, a világhíres topmodell állt modellt várandósan egy USE Unused ruhában, Éder Krisztiánnak viszont ruha nélkül is megmutatta a pocakját, erről ide kattintva láthattok képeket. Nektek hogy tetszenek az ilyen fotók?

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói