Sosem találod ki, mi van mostanában mindig Selena Gomeznél

2018.április.3.

Szívesen írnánk mást, de sajnos úgy tűnik, hogy nem nagyon tudunk mást írni, de Selena Gomez életének továbbra is egy igencsak nehéz időszakában van.

Selena Gomez
Fotó: Northfoto

A veseátültetés önmagában is elég gond lehetne, de a szerelmi élete sem éppen jól alakul. Úgy tűnik, hogy Justin Bieberrel újra zátonyra futott a kapcsolatuk, pedig egy ideig minden olyan tökéletesnek tűnt. Aztán mégsem, közben előző barátja Abel Tesfaye új Ep-t jelentetett meg, és The Weeknd művésznéven alkotó zenész mintha egy kicsit oda is mondana Selenának az új dalokban.

Láttad már? Selena Gomez bikiniben - jobban néz ki, mint valaha

Ezzel együtt azt nem mondhatnánk, hogy összetörtnek tűnne Selena Gomez. Lelkesen jár edzeni, és a barátnőit sem hanyagolja. Ami azonban ennél sokkal feltűnőbb, hogy minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít a lelkére. Ezt csak abból gondoljuk, hogy újabb több alkalommal is úgy fotózták le az utcán, hogy egy hatalmas könyvet cipelt magával.

Selena Gomez Bibliával a kezében
Fotó: Northfoto
Selena Gomez Sinners feliratú pulóverben Bibliával
Fotó: Northfoto

Nos, igen egy a könyv nem más, mint a Könyvek Könyve, azaz a Biblia. A rajongói tudják, hogy Selena Gomez vallásos, és arról is lehetett hallani, hogy Jutin Bieberrel mostanában jártak közösen templomba. Húsvét környékén természetesen még inkább időszerű a Szentírást forgatni, de azért az meglepő, hogy Selena még az edzőterembe is magával viszi a Bibliát. Ráadásul nem ez volt az egyedüli vallásos üzenet a sztár megjelenésében, hiszen húsvét vasárnapján egy Sinners (bűnösök) feliratú pulóverben sétálgatott.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BhGWc0mAPWu/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #9786;@selenagomez #selenagomez #selenators #selenamariegomz #selena #jelena #women #beutiful #wonderful #cool #likeforlike #queen#128081; #nice #baby #winterfun#127800; #girl#128103; #princess#127800; #instagood #instagram #everiything #perfect #gigihadid #arianagrande #taylorswift #justinbieber #zaynmalik Asena Keskinci #128068; (@asena___asena) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2018, időpont: 12:03 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói