Szép, tehetséges és piszkosul fiatal: Kiernan Shipka

2015.március.27.

A mindössze 15 éves Kiernan Shipka fiatal kora ellenére már a legbefolyásosabb tinédzserek közé tartozik a Time magazin tavalyi összesítése alapján. Úgy tűnik, a Mad Men sorozat Sally-je más híres színészeket megszégyenítő gyorsasággal halad felfelé a ranglétrán, és ez még csak a kezdet!

Szép, tehetséges és piszkosul fiatal: Kiernan Shipka
Fotó: JUSTIN CAMPBELL/Just Jared

Született: 1999. november 10, Chicago

Család
Kiernan Shipka az ingatlanfejlesztőként dogozó John Young Shipka és felesége, Erin Ann egyetlen gyermeke. A szülők nagyon hamar felfedezték a lány színészi adottságait, hiszen a kislány már 5 hónapos korától kezdve feltűnt különböző médiaplatformokon. Filmes karrierje kezdetéig több mint 200 nyomtatott anyagban és több tucat reklámban kapott szerepet. Nem meglepő tehát, hogy 2005-ben, amikor Kiernan még csak 6 éves volt, a család úgy döntött, Los Angelesbe költöznek, hogy lányuk elindíthassa színészi karrierjét.

Karrier
Elszántságának és szülei támogatásának köszönhetően a siker nem váratott magára túl sokáig. Kezdetben számos kisebb szerepet kapott különböző televíziós produkciókban. Első állandó szerepét a 2006-os The Angriest Men in Suburbia című filmben kapta. Emellett több sorozat epizódjaiban láthattuk, ilyen többek között a széles nézőközönséget vonzó Hősök vagy a MadTV című komédia. A Los Angeles-i költözés nagy változást hozott életében, hiszen a lány hamarosan szerepet kapott egy 2007-ben elindult Mad Men - Reklámőrültek című drámában. Kiernan a főszereplő, Don Draper lányát alakítja, amely karaktert olyannyira hitelesen sikerült megformálnia, hogy még a rendező, Matthew Weinert is elbűvölte tehetségével, aki a lány szerepét is megnövelte emiatt. A mára már az utolsó, 7. évadnál tartó produkció a siker mellett világhírnevet is hozott Kiernannek, habár fiatal korára való tekintettel, szülei nem engedélyezték neki, hogy megnézze a sorozatot!

Divat
Nem meglepő, hogy a fiatal színésznő a stílusérzék terén sem szenved hiányt. Divatikonja a két legendának számító szépség, Audrey Hepburn és Grace Kelly, akik vörös szőnyeges öltözékein kívül a magánéletében is inspirálják. 2013-ban az Emmy díjátadón például egy csodálatos virágos Delpozo ruhában, majd egy évvel később, 2014-ben egy Antonio Berardi által tervezett szürke összeállításban jelent meg. A hétköznapokon a kényelmesebb darabokat részesíti előnyben, de egy-egy sikkes kiegészítővel imádja feldobni a szettjeit.

Összegyűjtöttük Kiernan legjobb vörös szőnyeges szettjeit. Nézd meg hova fejlődött a fiatal sztár az elmúlt öt évben:

Érdekesség
Kiernan jelenleg Los Angelesben él szüleivel, és két német juhász kutyájával. A divat mellett, másik szenvedélyének a balettot tartja, amiben ráadásul nagyon is tehetséges. Szerinte a divat az önkifejezés egyik legjobb módja, így amikor csak lehet, elvállalja az ezzel kapcsolatos megjelenéseket. Épp ezért szerepelt már a Lucky magazin vendég bloggerei között. Habár 5 éves kora óta zongorázik és imád gitározni, még mindig nem tartja magát profinak. Imádja a zenét, és ha ideje engedi, saját számokat is ír.

Amiért szeretjük
Életvidám, természetesen, okos és kedves. Kiernan számára minden egyes nap csodás, ha azt színészkedéssel töltheti. A divat iránti szenvedélyét ruhák tervezésével fejezi ki, és reméljük, hamarosan saját kollekcióval is előrukkol majd!

A Just Jared oldal nemrég készített Kiernan Shipkával egy interjút, illetve hozzá egy fotósorozatot is. A képeket Justin Campbell készítette, és a fotózás kulisszái mögé te is bekukkanthatsz.

Kattints ide:

Szép, tehetséges és piszkosul fiatal: Kiernan Shipka A Mad Men sztárja külön szerepet kapott a sorozatban.

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most