Szexbotrány: Lily Allen bevallotta, hogy fizetett szexért nőknek

2018.szeptember.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagyon megdöbbentő részletet szivárogtatott ki Lily Allen a szeptemberben megjelenő önéletrajzi könyvéből. Ugyan azt vártuk, ha már a popsztár a saját életéről ír, akkor nem fogja majd vissza magát, és hát bizonyos értelemben nem is kellett csalódnunk ebben.

Lily Allen
Fotó: Getty Images

Az Instagramon elárul egy részletet azokból az időkből, amikor Sheezus című albuma idején összeomlott az élete. Ekkor kezdődött a válási drámája, szakmailag sem volt éppen a csúcson, és kétgyerekes anyukaként ebben a szerepében is úgy érezte, hogy kudarcot vallott.

Ezeken a "sötét napokon", ahogy Lily nevezi az időszakot, az amerikai turnéján annyira magányosnak, és zavarodottnak érezte magát, hogy szexet vásárolt nőktől.

"Escort lányokkal feküdtem a turnémon, mert elveszett voltam és magányos. Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem, nem csinálok ilyet többet sohasem" - írta Lily

Az énekesnő vallomása azonnal elindított egy lavinát, és rengetegen hozzászóltak és elítélték, később a válaszreakciójában mintha egy kicsit próbálta volna elvenni a dolog élét Lily Allen, mert az eredeti bejegyzésében prostituáltakról beszél, a később magyarázkodása során már csupán egy Wisconsinban történt esetről beszél.

Senki nem hallgatta meg, hogy szexuálisan bántalmazták, Lily Allen is áldozat

Senki nem hallgatta meg, hogy szexuálisan bántalmazták, Lily Allen is áldozat

A becsületére legyen mondva, hogy nem mentegetik magát, de a sztori ettől még egyáltalán nem hangzik jól. Tudjuk, hogy a szabadszájú Lily Allen sosem volt átlagos popsztár, kifejezetten szexbotránya is volt már, amikor az Oasis egykori sztárjával, Liam Gallagherrel keveredett szexuális kalandba egy repülőn. Ugyanakkor a prostituált mégiscsak más dolog, főleg, hogy évekkel ezelőtt Lily Allen azért támadta a The Pussycat Dolls együttest, mert véleménye szerint Nicole Scherzinger és csapata a megjelenésével és a klipjeivel a prostitúciót népszerűsítették.

18+ Őrület! Lily Allen a puncijával reklámozza az új albumát, és tényleg, telibe látszik minden

18+ Őrület! Lily Allen a puncijával reklámozza az új albumát, és tényleg, telibe látszik minden

Amikor a prostitúcióról, mint problémáról beszélünk, akkor a fogyasztói oldalon mindig férfiakat képzelünk el, pedig ahogy Lily Allen példája is mutatja, talán nem is olyan ritkán, mint gondoljuk, nők is vásárolnak szexuális szolgáltatást.
Különösen furcsának hat, és valljuk meg eléggé felháborító, hogy a popsztár odaírta, hogy nem szégyelli a dolgot. Az Instagramon kapott negatív kritikákat, de sokan védelmezik és támogatják is, mondván, hogy milyen erős nő, aki bevallja a hibáit is. Igen, ez talán valóban így, ugyanakkor piros zászlós figyelmeztetés, hogy van olyan üzenet is a poszt alatt, ami szerint:

"Miért nem vagy büszke? Igazán király dolog ilyet csinálni egy turnén"

Nem ilyen dolgot nem király tenni sem turnén, sem bármikor máskor. Lily Allen eddig sem járt élen a példamutatásban, de talán ezzel ment eddig a legmesszebbre, nem a részegen randalírozással. Azért kellene sajnálnia, bánnia a dolgot, mert ő is hozzájárult egy olyan rendszer fenntartásához, ami jellemzően nőket hoz/tart kiszolgáltatott helyzetbe, nőket taszít alárendelt, megvetett szerepbe. Egy csomó probléma van ezzel, de Lily Allen úgy tűnik, mindezt nem érti, és csupán saját magával van elfoglalva. Ne feledjük, hogy az ügyet csak azért hozta nyilvánosságra, mert tudomására jutott, hogy a készülő könyvéből részleteket szerzett meg egy angol bulvárlap, ami állítása szerint sokkal sötétebbnek írják le a dolgot, mint ami a valóságban történt. Azért ez minden cifrázás nélkül sem egy könnyed sztori.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője