Szívszorítóan cuki képet mutatott Kurt Cobainról a lánya

2019.április.7.

Ezen a héten mindenki megemlékezett róla, hogy most volt 25 éve, hogy Nirvana frontembere, generációjának egyik legnagyobb ikonja Kurt Cobain önkezével vetett véget az életének.

Kurt Cobain
Fotó: Getty Images

A szomorú évfordulóról megemlékezett a lánya, Frances Bean Cobain is, aki az Instagram sztorijában kiírta, hogy segítséget kérni nem szégyen, majd ezt követően megosztotta a segélyvonal telefonszámát, ami Amerika szerte mentális segítséget próbál nyújtani azoknak, akiket az öngyilkosság gondolata foglalkoztat.

Frances Bean mindössze 20 hónapos volt, amikor édesapja főbe lőtte magát, így a saját bőrén tapasztalta meg, hogy miért fontos, hogy időben segítséget kérjen valaki, ha mentális problémákkal küszködik. Számára ugyanis nem csupán egy bálvány volt Kurt Cobain, hanem az édesapja, akire minden bizonnyal szüksége lett volna, és szüksége lenne az életében.

Kurt Cobain az újszülött kislányával:

Kurt Cobain az újszülött kislányával, Frances Beannel
Fotó: Rexfeatures

Frances Bean Cobain idén 27 éves lesz:

Frances Bean Cobain
Fotó: Rexfeatures

Hihetetlen belegondolni, de a lány idén lesz pont annyi idős, mint az édesapja volt akkor, amikor meghalt. Nagyon fontos gesztus volt Frances Bean részéről, hogy az évfordulót arra használta fel, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos, hogy bárki időben merjen segítséget kérni. Ugyanakkor emellett megosztott egy még soha nem látott képet is Kurt Cobainról. A fájdalmasan cuki képen az énekes kisgyereként látható, kalapban, zakóban, olyan mint egy kis mini-Frank Sinatra. Az a boldog mosoly, amivel a kamerába néz, na attól lesz igazán szívszorító ez a fotó:

Kurt Cobain gyerekkori fotója
Fotó: Instagram/FrancesBeanCobain

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját