Terry Richardson szexért lefotóz a Vogue-ba

2014.április.22.

Alig egy hónap telt el a legutóbbi Terry Richardson szexbotrány óta, és máris itt egy újabb.

Emma Appleton, az újabb áldozat
Emma Appleton, az újabb áldozat

A napokban körbejárta az internetet a fotót, amelyet egy angol modell, Emma Appleton tett közzé a Twitter-oldalán. Az IPhone képernyőjén olvasható a feladó neve (Terry Richardson), illetve velős üzenete, amelynek lényege, hogy egy szexuális aktusért a fotós felajánlja, hogy leszerződteti egy Vogue-fotózásra.

Azóta Terry Richardson a bevett rutin szerint cáfolta, hogy üzenetet küldött volna a modellnek, illetve azt is, hogy bármikor előfordult volna, hogy szexért szerzett volna munkát modelleknek. A Vogue magazin közben ismertette az álláspontját, miszerint, ha üzent, ha nem üzent a fotós Emma Appletonnak, egy biztos, hozzájuk Richardson senkit nem tud fotózásra leszerződtetni, lévén, hogy 2010 júniusában dolgoztak utoljára a fotóssal, és nem tervezik, hogy a közeljövőben foglalkoztatnák. A gyors elhatárolódás inkább az amúgy is megtépázott hírnevű fotós számára kellemetlen. A Vogue közlendője kétségkívül inkább azt üzeni, hogy Terry Richardsonnal gondok vannak, ezért nem dolgoznak vele. Ugyanakkor a divatmagazin állítása csúsztatás, lehet ugyan, hogy az amerikai kiadásba nem fotózott négy éve, de a francia változatban például februárban is jelentek meg képei.

Fél 8, 27%-os a töltöttség, Terry üzen

Emma Appleton egyébként saját Twitterére azt írta ki, hogy öt éve modellkedik, de ilyen még soha nem történt vele. A felháborodása természetes és jogos, már csak az a kérdés, hogy valóban hihető-e, hogy Terry Richardson alig egy hónappal a legutóbbi igencsak zajosra sikeredett botránya után, ilyen elképesztően amatőr módon bukjon le újra. A fotós vagy teljesen őrült, vagy ahogy ő állítja, valaki nagyon szeretné tönkretenni a karrierjét. Lassan kezd unalmas lenni, hogy havonta jön egy újabb történet, de soha semminek nincs valódi következménye. Most például csak annyi, hogy Emma Appleton letörölte a profilját a Twitterről. Erősíti, vagy gyengíti ez a lépés a sztoriját?

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói