Törvénnyel védené az anyatejet a topmodell!

2010.augusztus.3.

Bár sok pletyka kering arról, hogy a híres szupermodellek, mint például Heidi Klum, vagy Adriana Lima miként nyerték vissza tökéletes alakjukat pár héttel szülésük után, Gisele határozottan tagadja, hogy bármivel sietette volna a dolgot.

Az idő előtti szülésmegindítást sem vette igénybe és a plasztikai sebészt is elkerülte. A világ legkeresettebb modellje más trükköket sem vetett be, állítása szerint szülése utáni, tökéletes alakjának titka most is csak az, ami eddig: egészséges táplálkozás és testmozgás. Ezt annyival egészítette még ki, hogy szerinte nagyon fontos minden nő számára, hogy tudatosan készüljön az anyaságra. Gisele mentálisan és testileg is készült a szülésre. Természetesen nem az edzőteremben izzadt, de egészen az utolsó pillanatig naponta háromszor is jógázott. A szupermodell emellett kiemelte azt is, hogy a szoptatás talán a leghatékonyabb módja annak, hogy egy nő a szülés után minél hamarabb tökéletes formában legyen.

Ennek kapcsán kifejtette, hogy törvénybe kellene foglalni, hogy szülés után legalább 6 hónapig anyatejjel táplálják az anyukák kisbabájukat. Gisele Bündchen elmondta, hogy egyáltalán nem érti az amerikai divatot, ahol általában szinte a születéstől tápszerrel etetik a csecsemőket. A brazil szépség ezt már csak azért is fontosnak tartja, mert az egészséges táplálkozás híveként nem tudja elképzelni, hogy miért kell a természetes anyatejet, a szoptatást mesterségesen előállított tápszerrel felváltani. Komolyan gondolja, hogy törvénnyel kellene védeni a csecsemőket és szoptatásra kötelezni az anyákat, hiszen az egészséges táplálás mellett a gyermek mentális és fizikai fejlődéséhez is nélkülözhetetlen. Ráadásul fogyaszt is! Neked mi a véleményed?

Ez is érdekelhet

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?