Tóth Andi: „Nem titok az sem, hogy nyolc éve járok pszichológushoz”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tóth Andi kirobbanó formában érkezett menedzsere, István társaságában a 2024-es GLAMOUR Women of the Year díjátadóra, méghozzá kirobbanó formában, egy letisztult fekete ruha és vagány bakancs kombinációban.

Tóth Andi
Tóth Andi sokat dolgozott azon, hogy jobban érezze magát a bőrében
Fotó: GLAMOUR

A jelenleg ifjú zenei tehetségek gondozásával is foglalkozó Tóth Andi a kényelemet és az eleganciát képviselte, bár elmondása szerint a tűsarkú cipő viselésén is elgondolkodott, végül mégis egy komfortos bakancs mellett döntött.

A fiatal tehetség örömmel mesélt a jelenleg is futó projektjeiről, illetve terveiről, sőt elmondta azt is, hogy rengeteg zseniális zenei projektet szemeltek ki, és tűztek ki célul, amit mind egy időben készítenek, így lassabban haladnak, amit egy cseppet sem bánnak.

Tóth Andi egy alakkövető, fekete maxiruhában ragyogott a 2024-es GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén, amely szinte mindig garantálja a helyet a legjobban öltözött vendéglistán
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

„Lassacskán haladunk, de nagyon ígéretes kis mini celebek vannak Istvánnál. Amiben tudok, abban segítek én is. Ezek mellett ott van még a ruhamárkám is, illetve a tévés dolgokban is reménykedünk még az idén. Ezek mellett még sok személyes tervem is van, szóval mindent egyszerre csinálni kicsit megterhelő - emiatt kicsit fáradt vagyok, de nem panaszkodom, mert minden jó!” – árulta el Tóth Andi a GLAMOUR-nak, aki szerint a mai magyar nőknek semmi szükségük nincsen tanácsra, mert pontosan jól tudják, hogyan valósítsák meg az álmaikat.

„Igenis van jogotok ahhoz, hogy válasszatok!” - Balogh Edina üzent a magyar nőknek, és ezt mindenkinek látnia kell!

„Igenis van jogotok ahhoz, hogy válasszatok!” - Balogh Edina üzent a magyar nőknek, és ezt mindenkinek látnia kell!

„Ha mégsem érik el a céljaikat, akkor az azért van, mert egy harmadik tényező beleszól, és visszarántja a nőt, esetleg a múltja, a traumája szól közbe. Szóval azt tudnám tanácsolni, hogy senkire se hallgassanak, csak saját magukra és a belső hangra, ami azt diktálja: »Ott van a helyed! Mert ott van!«” – szögezte le határozottan Andi, aki kérdésünkre azt is elmondta, hogy nem a belső intuíciói voltak azok, amik arra késztették, hogy távol maradjon az énekléstől, ennek sokkal személyesebb oka volt és van a dolognak.

Tóth Andi a 2024-es GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén
Fotó: Czabán Máté/GLAMOUR

„Az intuícióim inkább azt diktálják, mi okoz nekem örömet, mert ezt nagyon figyelmen kívül hagytam az utóbbi időben. Elkezdett kopogtatni az a belső hang, hogy tök jó az, hogy siker van, meg pénz van, de legyél boldog, mert kezdesz eltűnni mint ember. Annyira a szakmán volt a hangsúly nagyon sok évig, hogy nem adtam meg a lelkemnek azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik az embert, mint például virágot ültetni. Ezek az apróságok mind kimaradtak az elmúlt években.” – magyarázta Tóth Andi, aki úgy érzi, amióta jobban odafigyel ezekre a dolgokra, azóta a teste is meghálálja a törődést.

„A boldogságot kitűzni, elérni nem lehet, vannak boldog percek és boldog időszakok, és egyre többet sikerült ezekből a boldog percekből elkapnom az elmúlt években, amiért nagyon hálás vagyok! Elmondhatom, hogy eddig a pontig én nem tudtam, milyen érzés igazából örülni az életnek, és élvezni az életet, boldognak lenni, de most én épp itt tartok, és ennek nagyon örülök!”

Tóth Andi 8 éve dolgozik önmagán pszichológussal

Andi azt is elmesélte, hogy számára a legnagyobb boldogságot a kiskutyája jelenti, illetve az, hogy István, a menedzsere mellette van, nem csak munka szempontból, hanem barátként is, illetve az is boldogsággal tölti el, hogy önmagával is barátságot alakított ki.

Sokat olvasok, írok, leülök magammal reggelizni, főzök. Rengeteg dolgot szeretek egyedül csinálni, csak eddig ezt nem tudtam. Nem titok az sem, hogy nyolc éve járok pszichológushoz, ez már beleivódott az életembe. – mondta, majd kifejtette azt is, hogy szerinte egy pszichológus akkor jó, ha nem megmondja, mit kellene csinálnia az embernek, hanem szépen, kedvesen rávezeti a dolgok megoldására.

Lékai-Kiss Ramóna üzent a mai magyar nőknek, miközben átalakulásáról mesélt

Lékai-Kiss Ramóna üzent a mai magyar nőknek, miközben átalakulásáról mesélt

Andi elmondása szerint vele is pontosan ez történt.Addig kérdezgetett arról, hogy mi tesz boldoggá, míg meg nem találtam rá a választ egyedül. Nagyon jó érzés volt megtalálni mindig eggyel több dolgot, amitől jól érzem magam. – mesélte büszkén Andi, majd elárulta, hogy rengeteg terve van: leginkább a tavalyi projektek folytatása, de vannak új céljai is, melyek főleg magán jellegű tervek, és egyelőre nem szeretne beszélni róluk. Azt azonban elárulta, hogyan áll most a magánélete:

Csodálatosan boldog vagyok és csodálatosan szingli!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

glamour plusz ikon Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)