Újabb nő gyanúsítja nemi erőszakkal Ed Westwicket, a Gossip Girl sztárja reagált a vádakra

2017.november.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A zaklatásos tényfeltárások kezdenek immár egyre jobban eldurvulni és most már nem csak olyan történeteket hallunk férfiaktól és nőktől egyaránt, ahol a hatalmi pozícióban lévő személyek illetlen ajánlatokat tettek nekik, hanem konkrét szexuális és nemi erőszakról is.

Ed Westwick erőszak
Fotó: rex/puzzlepix

Az egyik ilyen legutóbbi bejelentés a Gossip Girl szívtiprója, a Chuck Basst alakító Ed Westwick ellen érkezett. Miután néhány nappal azután, hogy Kristina Cohen színésznő részletesen nyilvánosságra hozta, hogyan erőszakolta meg őt a saját otthonában Westwick, a sorozatsztár egyik újabb áldozata lépett elő egy kísértetiesen hasonló történettel.

Aurélie Wynn, aki korábban Aurelie Marie Cao művésznéven játszott mielőtt felhagyott volna a színészkedéssel Facebookon jelentette be, hogy 2014 júliusában a színész megerőszakolta. Aurélie elmesélte, hogy Westwick meghívta otthonába, majd ajánlatot tett neki, a lány nemet mondott, majd lenyomta a fejét és rávetette magát és széttépte az egyrészes fürdőruháját. Wynn azt is állítja, hogy a történtek után az akkori barátja, a Glee azóta pedofíliával vádolt sztárja, Mark Salling az ügy miatt szakított vele.

Ed Westwick az első vádra azt nyilatkozta, hogy nem is ismeri Cohent, soha nem erőltette rá magát senkire, és főleg nem erőszakolt meg senkit.

pic.twitter.com/xYWvKkeXO7— Ed Westwick (@EdWestwick) November 7, 2017
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Amikor a második nő vádai nyilvánosságra kerültek, a színész ügynöke már nem is nyilatkozott a sajtónak, Westwick viszont az elsőnél kimerítőbben reagált: elszomorítónak tartja, hogy két közösségi médiában tett nyilatkozatból sokan rögtön arra a következtetésre jutnak, hogy ezek valóban megtörténtek. Azt állítja, hogy együttműködik a hatóságokkal, hogy mielőbb tisztázzák a helyzetet.

pic.twitter.com/n2gIWP582P— Ed Westwick (@EdWestwick) November 9, 2017
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Nos, mindkét vád nagyon súlyos, és egyáltalán nem szabad könnyelműen venni, viszont természetesen annak is mindig megvan az esélye, hogy mindez csak kitaláció, rosszindulatú becsületsértés. De nem a mi és nem is a rajongók dolga, hogy tisztázzuk a dolgot, a Los Angeles-i rendőrség már nyomoz az ügyben, és reméljük, hamarosan kiderül az igazság. Mindenesetre, még ha valami csoda folytán Ed Westwick tényleg ártatlan is az ügyben, elég nehéz lesz lemosni magáról a történteket.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője