Újabb tragédia az angol sztárvilágban: Peaches Geldof 25 évesen elhunyt

2014.április.8.

A brit divat- és sztárvilágot sajnos egyre másra érik a tragédiák az utóbbi időben, egy újabb fontos nevet vesztett a szigetország Peaches Geldof személyében.

Peaches Geldof
Peaches Geldof
Fotó: Rexfeatures

Alig pár hete sokkolt mindannyiunkat a hír, miszerint a legendás tervező, L'Wren Scott, aki mellesleg Mick Jagger élettársa volt, véget vetett saját életének depressziója és szakmai kilátástalansága miatt. Most pedig a még borzasztóan fiatal Peaches Geldofot találták holtan, halálának oka egyelőre ismeretlen.

A rocklegenda, Bob Geldof és az elhunyt tévés műsorvezető, Paula Yates lánya, valamint a szintén modell Pixie Geldof testvére halála előtt pár órával éppen tragikusan elhunyt édesanyjáról osztott meg egy közös képet az Instagram oldalán. Az öngyilkosság, a gyilkosság, illetve a drogtúladagolás lehetőségét egyelőre kizárták a helyszínelők, de természetesen a boncolás után fog mindenre fény derülni.

A fiatal stílusikont igazi rock & roll lányként tartották számon, aki állandó résztvevője volt a divatheteknek, és természetesen nem rettent vissza a partizástól sem. Saját bevallása szerint különböző drogokkal is próbálkozott már. Ez amiatt is furcsa, hiszen édesanyját heroin túladagolásban vesztette el 14 évvel ezelőtt. Szülei válása, majd az édesanyja depressziója és tragikus halála borzasztóan megviselte, ami botrányok hadát vonta maga után. A vadócnak számító Peaches 2008-ban hozzáment egy amerikai zenészhez Las Vegasban, majd félév múlva szakítottak. Az utóbbi években viszont élete teljesen új fordulatot vett, legalábbis így tűnt.

Fotó: Instagram

Az általunk is felettébb kedvelt és nagyra tartott sztár már tinikorában is újságírással foglalkozott, a The Daily Telegraphnak, majd a The Guardiannak írt politikai témájú cikkeket. Később több saját műsort is vezetett, legutóbbi az OMG! with Peaches Geldof szórakoztató beszélgető-show volt 2011-ben. Modellkarrierje is beindult, egyre jobb szerződéseket kapott. Két éve hozzáment Thomas Cohen énekeshez, akivel két gyerekük is született, Astala és Phaedra. Fiainak születése jobb útra terelte az életét, megbékélt és végre kiteljesedett, amiről egy interjúban így beszélt: "Miután évekig kínlódtam saját magam megismerésével, elveszettnek éreztem magam, céltalanul bolyongtam és szenvedtem, a gyerekeim világra jöttével sikerült helyrehoznom sérült gyerekkorom rengeteg baklövését, és ez jelentett az igazi felépülést" – mesélte alig egy hónappal ezelőtt a Mother and Baby magazinnak, ahol rovatszerkesztőként is dolgozott már az utóbbi időben.

Peaches Geldof hirtelen és teljesen váratlan eltávozása nagyon megrázta a sztárvilágot is, és halálának nyilvánosságra hozását követően elárasztották a Twittert a részvétnyilvánítások olyanok részéről, mint Lily Allen, Kelly Osbourne, Ellie Goulding, Lorde vagy Boy George. Mi is rettentően sajnáljuk, hiszen imádtuk a stílusát, a vörös szőnyeges, illetve divatos eseményeknek is mindig vidám színfoltja volt, és személyében egy újabb tehetséget veszített a média és divatvilág.

Kattints a galériára, ahova összegyűjtöttük Peaches Geldof legemlékezetesebb vörös szőnyeges, utcai- és fesztiváldivatos szettjeit:

Újabb tragédia az angol sztárvilágban: Peaches Geldof 25 évesen elhunyt A fiatal modell, újságíró, műsorvezető, stílusikon és kétgyerekes anyuka váratlanul meghalt.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói