Varázslatos a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmje is

2015.december.9.

Fenyvesi Zoltán, azaz wheelchairguy, akit már a GLAMOUR Online-os vendégszerkesztéseiből is ismerhetsz, szerepel a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmjének idei verziójában.

fenyvesi zoltan
Fotó: Instagram

A 23 éves, jóképű budapesti főiskolás fiú története nemcsak azért különleges, mert például már a New York-i maratonon is részt vett, vagy mert különösen kedveli a divateseményeket, esetleg épp azért, mert filmben szerepel és mindezekről pedig még blogol is, hanem azért, mert ő mindezt úgy teszi sikeresen, hogy kerekesszékben ül születése óta.

"Tele vagyok tervekkel, nyitott vagyok az új dolgokra és pozitívan szemlélem az életet. Ezek a tulajdonságok nagyon hasonlítanak ahhoz, amit a Coca-Cola is képvisel. Kiskoromban egyébként mindig vártam karácsony táján, hogy a tévében felbukkanjon a Coca-Cola karaván. Az, hogy szerepelhetek az idei karácsonyi reklámfilmben, leírhatatlan örömet szerzett nekem. Felfoghatatlan, hogy ilyen élményben lehetett részem. Itthon nagyon kevés esetben bukkan fel mozgáskorlátozott bármilyen reklámban, ezért is nagydolog ez az idei karácsonyi reklámfilm számomra" – mondta el Fenyvesi Zoli.

A részben Magyarországon forgatott karácsonyi reklámfilm nemcsak hazánkban látható már, hiszen a film adaptációja Bulgáriában, Romániában, Horvátországban, Ausztriában, Olaszországban, Görögországban, Csehországban és Szlovákiában is fut.

A tavalyihoz hasonlóan idén szintén a "Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni…" kezdetű Takács Nikolas karácsonyi dal a reklámfilm zenéje. A Boldoggá tenni című Nikolas-dal eredeti verziója egy igazi amerikai klasszikus, a Make Someone Happy Jimmy Durantetól.

Nézd meg a reklámfilmet itt:

További információ: www.coke.hu

Ez is érdekelhet

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról