A lánya posztolt döbbenetes bikinis fotót a 61 éves Kris Jennerről

2017.július.30.

Furcsa hetünk van, hiszen úgy tűnik, ezen a héten a közösségi média legnagyobb sztárjainak anyukái vették kezükbe az irányítást. Láthattuk, hogy a Hadid lányok anyukája, Yolanda váratlanul egy bugyis fotóval örvendeztette meg a híveit.

Kris Jenner
Fotó: Getty Images

Most a nála is jobb üzletasszony Kris Jennerről láthatunk egy igencsak meglepő bikinis fotót. Tudjuk, hogy a Jenner-Kardashian lányok hatgyermekes anyukája, aki immár sokszoros nagyi is irányítja a háttérből a kiterjedt családi életet. A sok tennivaló mellett azonban Kris Jenner hagy időt saját magára is, és egyáltalán nagyon is sokat ad a megjelenésére.

Olvastad már? Ők keresik a legtöbb pénzt az Instagramon

Ennek (no és nyilván az erre fordított nem kevés pénznek) meg is van az eredménye, hiszen a sztármama 61 évesen is kirobbanó formában van. Lánya, Khloé Kardashian tett fel egy büszkélkedő képet az Instagramra az anyukájára, hogy lám bikiniben milyen dögös még mindig az anyukája. Aligha lehet vitatkozni vele, tényleg szuperül néz ki.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Kris Jenner looking like a snack! #128064; I see you mommy! #6KidsAndBad! Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 29., 09:05 PDT

Ez is érdekelhet

Ez a nő abból él, hogy ő Katalin hercegné hivatalos hasonmása!

Ez a nő abból él, hogy ő Katalin hercegné hivatalos hasonmása!

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!