18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igen, Rita Ora melltartó nélkül is megmutatta AZT a ruhát

2018.március.14.

Néhány napja diadalittasan jelentettük be, hogy bár teljesen átlátszó blúzban érkezett Rita Ora az iHeartRadio díjátadójára, de ezúttal viselt melltartót a sokat mutató darab alatt.

Rita Ora
Fotó: Getty Images

Kicsit tartottunk is tőle, hogy kevéssé fogjátok értékelni, hogy ilyen nagy feneket kerítünk egy ilyen, hétköznapi emberek számára megszokott dologhoz. Azonban, aki ismeri Rita Ora vörös szőnyeges és utcai stílusát, az talán tudja, hogy nem véletlenül ironizáltunk a "rendkívüli" eseményen, hiszen a popsztár ki nem hagyna egy ilyen alkalmat, hogy villantson egyet.

Láttad már? Mellbimbóplasztika - ez lett a sztárok kedvenc beavatkozása mostanság

Nos, még mielőtt elkönyveltük volna a fordulatot az Instagramon rögtön bekopogtatott a jól megszokott Rita Ora stílus. Az idén talán már tényleg Magyarországra is eljutó énekesnő (a Balaton Sound idei fellépői között szerepel) ugyanis a díjátadó szettjéről töltött fel medencés fotókat a közösségi oldalára, a különbség csak annyi, hogy a Nina Ricca összeállítást ezúttal melltartó nélkül viseli.

Rita Ora melltartó nélküli viseli a gálázós szerelését
Fotó: Instagram

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgPM_1UHSNs/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> LA in my @Ninaricci #128248;: @blairbbrown RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2018, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói