Villáminterjú- Zséda az idei terveiről és új klipjéről

2015.január.29.

A GLAMOUR Women of the Year történetében eddig nagyon kevesen büszkélkedhetnek vele, hogy már többször is elnyerték magazinunk olvasóinak a díját. Zséda egyszer már haza vihette Az év énekesnőjének járó elismerést, idén akár duplázhat is!

Milyen érzés ismét a Women of the Year az év énekesnője kategória egyik jelöltjének lenni?

Mindig is nagyra értékeltem ezt az elismerést, mivel itt a szavazók az éppen aktuális munkáim mellett a teljes művészi munkásságomat is értékelik. A díj azt is mutatja, hogy általánosságban mennyire figyelnek oda az emberre, a nőre, aki az alkotások mögött áll. Nagyon örülök, hiszen már harmadik alkalommal jelöltek és egyszer már meg is kaptam a díjat.

Ahogy a világ többi eleme, úgy a különböző zenei műfajok is megújulnak? Miben mások a mostani Zséda dalok, a korábbiaknál?


A zenei műfajok megújulnak, de ez jó, mert a világ változása áll mögötte, ami engem mindig érdekel. Az újdonságok tűzbe hoznak, inspirálnak, miközben a klasszikus értékek megőrzését is fontosnak tartom. Az új klipemet – mely a Hány percet élsz? című dalomhoz készült - most SP (Éder Krisztián) rendezte, az általa képviselt újító szemléletmód és az én klasszikusabb világom találkozik a filmben egy különleges férfi-női viszony történetében.

Immár megszokott, hogy minden év végén egy különleges naptárral rukkolsz elő. Hogyan jellemeznéd?


Ez a kalendárium minden eddiginél őszintébbre sikerült. A középpontjában a szülővárosom, a 800 éves Pápa áll, amit most mindenki az én szememen keresztül láthat. Imádtam a fotózását, ami szintén ott zajlott. A szépség és stílustippeken, öltözködési tanácsokon túl olyan fontos értékek jelennek meg benne, mint a hagyományok, a hit, vagy épp a tudás ereje. Minden napra jut egy pozitív gondolat és egy kis glamour – egy kis csillogás#8230;

Zséda
Zséda

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi