"A félelemtől félek a legjobban" - interjú Pokorny Liával

2012.január.30.

A Beugró című rögtönzésen alapuló televíziós műsorral hatalmas népszerűségre tett szert: humorával, tehetségével és természetes bájával az egész országot levette a lábáról. A színésznő szerint a színjátszás olyan, mint egy jó házasság: nehézségekkel, hullámvölgyekkel teli, ám mégis tudni róla, hogy örökre szól. Interjú a GLAMOUR Women of the Year Legjobb színésznő kategóriájának jelöltjével.

Ha hármat kívánhatnál a csodatévő aranyhaltól, mik lennének azok?

Minden kívánságom fantáziátlanabb lenne annál, mint amit az élet hoz. Nem szeretném befolyásolni a sorsom alakulását, mert az magától is mindig a legmeglepőbb, legeredetibb dolgokat produkálja. Talán csak annyi lenne a kívánságom, hogy képes legyek mindent, ami a jövőben rám vár, bölcsen elfogadni, még a nagy fájdalmakat is, hiszen a szenvedés tud jobbá formálni. A fájdalom katartikus és tisztító.

Mi az, amitől a legjobban félsz?

Hogy ne legyek kontrollmániás! Folyamatosan arra törekszem, hogy rugalmas és nyitott legyek, hogy hagyjam megtörténni maguktól az eseményeket, hogy ne akarjam mindenképp befolyásolni a dolgok alakulását. Magától a félelemtől, a túlzott aggodalmaskodástól félek a leginkább.

Gyerekkorodban mi szerettél volna lenni?

Mindig is arról álmodtam, hogy színész leszek.

Mivel telnek azok a napjaid, amikor nincs próbád, fellépésed, felvételed?

Akkor minden időmet a kisfiammal töltöm, nagyokat játszunk, most például a fakardozás az egyik fő attrakció. Ha néhanapján úgy jön ki a lépés, hogy egyedül vagyok, akkor csajos dolgokkal kényeztetem magam, elmerülök a kádban, olvasgatok, ilyesmi. Szeretek otthon ücsörögni, csendben, nyugalomban - ilyenkor a leginkább azt élvezem, hogy nem kell az órára figyelni.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán