"Az elismerés erőt ad a folytatáshoz"

2012.március.2.

Az elismerés hihetetlenül fontos, és sok erőt ad a folytatáshoz – talán így lehetne tömören összefoglalni a március 1-jén, az Arena Plazában szervezett közönségtalálkozót, amelyre a Women of the Year öt jelöltje, Kozma Orsi, Németh Juci, Peller Anna, Tatár Csilla és Trokán Nóra látogatott el. Azt mondták, mindannyian meglepődtek, amikor meghallották, hogy a GLAMOUR olvasói jelölték őket a Women of the Year jelöltjei közé.Amikor érkezett a telefon, hogy én is a jelöltek között vagyok, majdnem elsírtam magam örömömben – mesélte Tatár Csilla, A legjobb műsorvezető kategória jelöltje. – Ez az első jelölés az életemben, ráadásul 2011-ben ünnepeltem pályafutásom 10. évfordulóját. Így a jelölés egyfajta elismerése az elmúlt évek munkájának.

Németh Juci még nem tudja, mit vesz fel a március 22-ei gálára
Németh Juci még nem tudja, mit vesz fel a március 22-ei gálára
Peller Anna szerint is fontos a visszajelzés

Trokán Nóra és Németh Juci még nem tudják, milyen ruhában jelennek meg a díjátadó gálán, Kozma Orsinak viszont már pontos elképzelései vannak a szettről. "Mint ahogy most is, a gálán is az AnnaEva tervezőpáros kreációját viselem majd, akik szintén jelöltek A legjobb divattervező kategóriában."

Tatár Csilla és Trokán Nóra is alig hitte el, hogy jelölték az olvasók

Az Arena Plaza emeletén, a Saturn előtt található új rendezvényhelyszínen a jövőben is sok újdonsággal várják az odalátogatókat. Még több fotó az eseményről az Arena Plaza facebook oldalán, kattints ide!

A Women of the Year öt jelöltjével, Kozma Orsival, Németh Jucival, Peller Annával, Tatár Csillával és Trokán Nórával Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője beszélgetett

Ne feledjétek, hogy már csak néhány napig, március 12-éig voksolhattok az év nőire és az év legsármosabb pasijára. Szavazzatok még néhányszor ide kattintva, és nyerjetek szuper ajándékokat!

Kozma Orsi az ANNAEVA kreációjában érkezett a közönségtalálkozóra
Beszélgess, fotózkodj, twittelj, posztolj - így invitáltunk titeket a közönségtalálkozóra
A kötetlen beszélgetésé végén autogramot osztottak a jelöltek

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói