Íme a GLAMOUR Women of the Year 2012 győztesei!

2012.március.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Idén már negyedik alkalommal rendezte meg a GLAMOUR a Women of the Year gálát. A rendezvénynek a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is az Up! Club adott otthon, ahová már 8 óra tájban elkezdtek szállingózni a sztárok. Az esemény ezúttal is a GLAMOUR pink szőnyegére csábította a hazai hírességek színe-javát.

Miközben a GLAMOUR falnál javában zajlott a szokásos fényképezkedés, lassan felbukkantak az est főszereplői, a GLAMOUR Women of the Year 2012 jelöltjei. Már hetek óta zajlott a felkészülés a gálára, a legtöbb nominált hazai tervezőtől választott ruhát, és az is előfordult, hogy egy jelölt egy másiknak készített ruhát, így aztán izgalmas volt figyelni a beérkező sztárokat.

A díjátadó házigazdája ebben az évben is Rákóczi Feri volt, aki nem sokkal 9 óra után hivatalosan köszöntötte a GLAMOUR Women of the Year 2012 gála jelöltjeit, a vendégeket, no és mindazokat, aki valamelyik online fórumon követték az eseményt.

Az elmúlt három hónap alatt 30 ezernél is több szavazat érkezett a hat kategória 30 jelöltjére, ami óriási növekedés az elmúlt évhez képest. Ezt természetesen nektek köszönhetjük, hiszen ahogy eddig is, most is a GLAMOUR olvasói döntöttek a díjak sorsáról. Ezt hangsúlyozta a műsorvezető mellett a GLAMOUR főszerkesztője, Maróy Krisztina is, aki este első díját adta át. A tavalyi év során először átadott az év hősnője díjat most a Romani Design vehette át. A hagyományos, tradícionális elemket modern megoldásokkal vegyítő márka célja, hogy esélyt adjon a hátrányos helyzetű tehetségnek, és képviselje a hagyományos értékeket. A díjat a Romani Design ötletgazdája, Varga Erika vette át főszerkesztőnktől.

glamour, women of the year, romani design

A műsorvezetők közül megjósolhatatlan volt, hogy kinek lehet a legnagyobb esélye a győzelemre. Végül a zenei műsorvezetők, és a saját showműsorral rendelkező D. Tóth Kriszta elől Tatár Csilla vitte el a díjat.

glamour, women of the year, gála, tatár csilla

Könnyen előfordulhatott volna, hogy rögvest egy duplázással folytatódik a gála, hiszen a legjobb divattervező kategóriában Nanushkának már volt egy GLAMOUR Women of the Year díja, hiszen a kategória első győztese annak idején még ő volt. Idén azonban a londoni divathetet is megjárt Abodi Dórára szavazott a legtöbb GLAMOUR olvasó, így bár ő nem tudott megjelenni a gálán, mégis ő örülhetett a díjnak.

A legjobb színésznő kategóriában a Csillag születik legújabb zsűritagja,a népszerű, és mindig gyönyörű Pokorny Lia kapta a legtöbb szavazatot, míg az énekesnők között az X-Faktorban felbukkant Janicsák Veca söpörte be a legtöbb voksot, így elvitte a GLAMOUR olvasóinak díját.

glamour, women of the year, gála, pokorny lia
glamour, women of the year, gála, janicsák veca

A legjobb modell kategóriában nagy kérdés volt, hogy sikerül el a GLAMOUR Women of the Year történetében először dupláznia valakinek, ha már Nanushkának ez nem sikerült. Palvin Barbinak, aki nemrég a L`Oréal legfiatalabb nagykövete lett, minden esélye megvolt arra, hogy megszerezze a díjat. Igaz, megvolt az esélye, hogy a rendkívül népszerű plus-size modellünk, Demmer Erika, vagy éppen a Prada idei show-ján a nemzetközi divatvilágban is sikerrel debütált Axente Vanessa végül meglepetést okoz. Idén azonban Palvin Barbit nem lehetett megállítani, így végül ő vehette át Jákó Erikától, a Revalid vezetőjétől a legjobb modellnek járó díjat, és ezzel ő lett az első duplázó a GLAMOUR Women of the Year történetében.

glamour, women of the year, gála, palvin barbara

A szavazás, és így az eredményhírdetés egyik legizgalmasabb kategóriája a plusz egy, azaz a legsármosabb férfi kategóriája. Idén a GLAMOUR olvasói a TV2 sorozatsztárának, Száraz Dénesnek adták az igencsak megtisztelő elismerést.

glamour, women of the year, gála, száraz dénes

Ami a különdíjakat illeti: az Arena Pláza a legstílusosabb GLAMOUR Women of the Year jelöltet díjazta, ez az elismerés idén Trokán Nóráé lett. A Nivea Q10 pedig a legszebb bőr sztárt díjazta, ez az díj Demmer Erikának jutott.

glamour, women of the year, trokán nóra
glamour, women of the year, demmer erika

A Moni`s ékszerbemutatója után kezdetét vette a parti, ami a korábbiakhoz hasonlóan idén is hajnalig tart majd.

Kapcsolódó:

Szavazzátok meg a GLAMOUR- gála legszebb ruháját!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Meghökkentő titok derült ki Károly királyról

Meghökkentő titok derült ki Károly királyról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)