A legszebb szemsminkek Rúzsa Magditól

2014.január.24.

Egy előadóművésznek nem árt tudni mi az, ami jól áll neki. Tolvai Renihez hasonlóan, a Women of the Year 2014 másik legjobb énekesnőjelöltje, Rúzsa Magdi is imádja a szemeit hangsúlyozni. Nézd milyen szép!

Visszafogottan
A tusvonal idén is trendi, sőt azt kell mondanunk, csodálkoznánk, ha bármikor kimenne a divatból. Magdi szemei akkor is pompásan ragyognak, ha pici csücsökkel készíti és akkor is, ha bátrabban alkalmazza. Egy ügyes trükk, amit rajta is sokat láthatsz, hogy a vonal meghúzása előtt az egész szemhéjára egy világosabb krémet vagy púdert tesz. Ez kiemeli a fekete vonal szépségét és még inkább felhívja a figyelmet az énekesnő csodás zöld szemeire.

Merészebben
A füstös hatású szemfestés különösen azoknak áll jól, akiknek Magdihoz hasonlóan óriási őzike szemeik vannak. Szemhéjalapozó felvitele után tégy fel egy kevés szemhéjpúdert. A tónus lehet kicsit tavasziasabb, hogy akár nappal is viselhesd. Ezután keretezd szemeid alul és felül is fekete kontúrceruzával. Vízálló fajtát válassz, hogy ne kenődjön el. Ha igazán szép látványra vágysz, akkor húzd ki a könnyvonalad is. Kicsit csikis a művelet, de megéri!

1. ArtLiner 24H tartós szemhéjtus LANCOME 9090 Ft
2. 4 részes szemhéjpúder CHANEL 15650 Ft
3. Black Jack szemceruza GUERLAIN 7690 Ft

Szavazz Magdira Az év énekesnője kategóriában!

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít