A sármos Baronits Gábor kidolgozott alakjának titka

2014.február.26.

A Women of the Year Az év legsármosabb pasi kategóriájának jelöltje semmit nem bíz a véletlenre. A rendszeres sport mellett, tudatosan figyel az étkezésre is. Hölgyeim! Azt gondoljuk, bizony van mit tőle tanulnunk!

Íme, Gábor saját bejegyzése:

Mindig is sportoltam, de az utóbbi egy évben nagyon komolyan veszem, heti hatszor járok edzőterembe. Elkezdtem diétázni is, hiszen az igazán jó formához az edzés csupán harminc-negyven százalékban járul hozzá, míg a táplálkozás hatvan százalékban. Próbálom kerülni a zsírt és a szénhidrátot, hiszen inkább szálkásítani szeretnék. Persze minimális szénhidrátra szükségünk van ahhoz, hogy jól érezzük magunkat - egy-egy előadás előtt van, hogy én is tuningolom magam egy kis csokival. Alapvetően édesszájú vagyok, ezért nehéz volt megállnom, hogy ne bűnözzek. Nem régiben azonban egy paleo étteremben vacsoráztam, ahol nagyon finom édességeket lehet enni, anélkül, hogy hizlalnának.

A csirkemell és a saláta klasszikusnak számít, de nagyon szeretem a tenger gyümölcseit is, a különböző halakat. Otthonosan mozgom egyébként a konyhában, például isteni rákos-paradicsomos spagettit tudok csinálni, de a thai ételek is nagy kedvenceim, nagyon szeretem a csípőset.

Nagyon régen ettem kenyeret, viszont igyekszem vitamindúsan étkezni, sok gyümölcsöt és zöldséget enni. Szívesen fogyasztok bélszínt, hiszen annak sem túl magas a zsírtartalma.

Az egyik specialitásom a nyolctojásos rántotta, melyben csak néhány tojásnak hagyom meg a sárgáját, mindezt pedig pirított hagymával és tonhallal dobom fel. Tökéletes kalóriamentes esti fogás. Arra azonban ügyelek, hogy nyolc után már ne egyek semmit. Színészként valahol én is a testemből, a külsőmből élek. Nyugaton alap dolog, hogy akik ezt a hivatást választották, kínosan odafigyelnek a kinézetükre is. Az amerikai filmsztárok rendszeresen, akár minden nap eljárnak gyúrni, edzeni, ami ott teljesen természetes. Nálunk viszont sajnos abnormálisnak gondolják azt az illetőt, aki sokat foglalkozik magával. Bár már hazánkban is kezd egyre divatosabbá válni az egészséges életmód.

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk