14 anyák napi meglepetés, ha biztosra mennél

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elmaradhatatlan kellékek egy tökéletes otthoni spa élményhez, időtálló ruhadarabok és kiegészítők, vagy olyan bőrápolók, melyekre tényleg minden édesanyának szüksége lehet! Neked van már ötleted, mivel leped meg az anyukádat május első vasárnapján? Ha örök dilemma, akkor szépségszerkesztőnk és divatszerkesztőnk olyan ötletekkel készült számodra, amivel nem lőhetsz mellé!

Amikor ajándékozol, mindig az ajándékozott személyiségéből és szükségleteiből indulj ki - Stylist: Csillag Szilvia, Smink: Kiss Csilla, Haj: Kis Ráhel
Amikor ajándékozol, mindig az ajándékozott személyiségéből és szükségleteiből indulj ki - Stylist: Csillag Szilvia, Smink: Kiss Csilla, Haj: Kis Ráhel - A képen Lőrinc Kati táncművész látható
Fotó: Demeter Vanda / Glamour

Merjük állítani, hogy azon szűk körű listán, mely azokat a személyeket tartalmazza, akikért bármit hajlandó vagy megtenni, az édesanyád biztosan az elsők között szerepel. Ezért a te elegáns, rendkívüli, mindenre képes szuperanyukád megérdemli, hogy megköszönd és megbecsüld valamivel azt a rengeteg dolgot, amit érted tett.

HIRDETÉS

Bizonyára ő nem vár cserébe nagy ajándékot, de szerencsére rengeteg anyák napi ajándékból válogathatsz, hogy kifejezd felé irányuló háládat. Íme, itt van 14 anyák napi ajándék a divat és a szépségápolás világából, amelyek között biztosan találsz olyat, amelyik telitalálat lesz!

Fontos a személyre szabottság

Természetesen édesanya típusokból is rengeteg létezik, vannak, akik a divat klasszikus vagy modern darabjait részesítik előnyben, mások a minőségi krémekért lelkesednek, míg egyesek egyszerűen csak egy kis extra kényeztetésre vágynak. Azonban egy közös vonás minden anyában fellelhető: az igény, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben, és szeressék azt a képet, amit a tükörben viszontlátnak.

Te mennyire jól ismered az anyukádat?
Fotó: Shutterstock

A 10 leghatékonyabb szemránckrém 30 év felett, amit érdemes kipróbálnod

Ajándékozz törődést!

Minden nő imád a külsejével foglalkozni, ezért ha szépségápolással kapcsolatos ajándék mellett döntesz, egyben énidőt is ajándékozhatsz édesanyádnak. Ha pontosan nem tudod, óvatosan faggasd ki, milyen a bőrtípusa, milyen a hajtípusa, milyen aktuális problémákkal szembesül - így rögtön kapsz egy iránymutatást, merre lehet érdemes elindulnod az ajándék keresgélésénél.

A különböző szettek sokoldalúságuk miatt remekül hasznosíthatóak, valamint általában olyan termékeket tartalmaznak, amelyek a legtöbb bőr és haj igényeit kiszolgálják.

A divat mindenkié

Hajlamosak vagyunk abba a hibába esni, hogy azt gondoljuk, a divat újításai a fiatal korosztályokat célozzák meg, pedig ez egyáltalán nem így van. Egy sikkes kiegészítő, egy szép sál vagy egy táska pedig pláne feldobja a megjelenést, csak bátran a kísérletezéssel!

Íme néhány anyák napi ajándékötlet:


Galéria

Bezárás
2024.04.28.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 50 éves Kate Moss pucérruhájától azonnal zavarba jössz

Az 50 éves Kate Moss pucérruhájától azonnal zavarba jössz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezek lesznek a legtrendibb fürdőruhák 2024 nyarán (x)

Ezek lesznek a legtrendibb fürdőruhák 2024 nyarán (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)