Figyelem! A Converse és az Off-White közös tornacipője visszatér

2021.március.27.

Vannak mágikus együttműködések, amelyektől a bennfentes divatrajongóknak minden bizonnyal megremeg a térdük, és a pénztárcájuk után kutatnak, anyagi helyzetüket mérlegelik, vajon beleférhet-e egy igazi kultdarab a költségvetésbe? Nos, ha minden idők egyik legikonikusabb utcai cipőjéhez a pillanat abszolút trendszetterének számító márka nyúl hozzá, akkor biztosan ilyen pillanatban vagyunk.

Az olyan klasszikus, mint a Converse Chuck Taylor minden verzióban ütős, örökérvényű darab, a fehér, kék, fekete és az idők során egyre bővülő színválasztékban kapható magas szárú tornacipő szinte vonzza a kollaborációkat. Hálás terep az együttműködésbe bevont dizájnerek, márkák számára, hiszen könnyen és látványosan alakítható, és az eredendő vagánysága mindig megmarad.

A divatvilág aktuális Midász királya, Virgil Abloh nem tud hibázni, éppen ezért márkája, az Off-White az együttműködésre áhítozó cégek álma. A Converse már három évvel ezelőtt, 2018-ban összefogott vele, és a kollaboráció eredményeként létrejött letisztult fehér, de az Off-White jellemző szimbólumaival gondosan ellátott tornacipőt természetesen azonnal elkapkodták.

Viszonylag ritkaság, hogy egy már kifutott kollaborációt pár évvel később felújítsanak, de a Converse és az Off-White közösködése annyira egyértelműen telitalálat volt, hogy a legjobb dolog, ami történhetett, hogy újra piacra dobják a már sikert aratott modellt.

A régi-új különleges Converse március 30-ától lesz elérhető, ha úgy érzed, hogy nem tudsz élni nélküle, akkor légy résen, és kövesd a márka felületeit, mert minden bizonnyal ezúttal is sokan szeretnének lecsapni rá.

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most