A divat szőke ciklonja: Chiara Ferragni

2014.június.26.

Az internet előretörése elképesztő lehetőséget adott a fiatal, önmagát megmutatni kívánó generációknak. Chiara a posztmodern idők modellje.

Van, aki felteszi az egyedül készített animációs filmjét Kylie Minogue főszereplésével, van, aki a verseit mutatja meg a világnak ilyen módon és van olyan is, mint például Chiara Ferragni \ (az olasz Molnár Dorka, a The Sense bloggere), aki mindennapos öltözékeivel, ruhaszettjeivel inspirálja a világot. Az Instagramon, ami a Facebook-sokadalomtól elkülönülni vágyó, művészibb beállítottságú emberek kedvenc társasági felülete jelenleg, Ciarának 2.4 millió követője van.

A legutóbbi GLAMOUR "közgyűlésen" javasoltam őt mindenki figyelmébe és az európai szerkesztők maximálisan egyetértettek velem és szerintük is jóval tágabb Chiara rajongói köre, mint pusztán Olaszország. A tengerentúliak persze azt sem tudták, miről beszélünk.

Szerintem hamarosan rájönnek majd, hiszen Chiara nem áll meg a "próbababa" szerepnél, annál a tendenciaszerű jelenségként, hogy a szomszéd lánynál egy kicsit csinosabb lánykán mégis szívesebben megnézem a ruhákat, mint a tőlem fényév távolságra lévő topmodelleken, akik már szinte nem is a "humán" kategóriában indulnak.

Chiara csinos, Chiara szőke, Chiarának szép a mosolya és úgy tűnik, túl is tud lépni ezen.

Nemrégiben könyvet adott ki nagy sikerrel és cipőkollekciójáért, bevallom, én is rajongok, mert van humor benne és olyan toposzokat ismételget rajtuk, amik mindenki szívének kedvesek. Érdemes megnézni, rendelni is lehet belőle.

Július-augusztusi számunkban egy interjút olvashattok a kisasszonnyal! Le ne maradjatok róla.

Kattintsatok a galériára:

Ez is érdekelhet

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Monitor

A rajongók szerint a You sztárja, Joe egy pszichopata, de a szakértők máshogy gondolják!

A rajongók szerint a You sztárja, Joe egy pszichopata, de a szakértők máshogy gondolják!

Divathírek

Ezek voltak Diana hercegné legikonikusabb ruhái

Ezek voltak Diana hercegné legikonikusabb ruhái