Álmaid esküvői ruhája sétálgatott a Széllkapu parkban a Daalarna show-n

2022.május.5.

A Millenárison található Széllkapu Parkban rendezte meg a Daalarna éves divatbemutatóját teltházzal, 2500 vendég részvételével. A Daalarna bemutatók történetében először szabadtéren zajlott a show egy kötetlen, fesztiválhangulatú eseményen.

Álomszép esküvői és menyecske ruhák sétáltak végig a parkban
Álomszép esküvői és menyecske ruhák sétáltak végig a parkban
Fotó: Daalarna

FESZTIVÁL A MILLENÁRISON

A Daalarna idén ünnepli fennállásának húsz éves évfordulóját, ezért a szokásosnál is különlegesebb bemutatóval és extra meglepetésekkel készült a márka az eseményre. 2500 vendég, 67 modell, 80 ruha, egy közel 300 méteres pink kifutó és 200 ember, akik hónapok óta azon dolgoztak, hogy az esemény megvalósulhasson – az idei Daalarna Fashion Show minden korábbinál látványosabbra és grandiózusabbra sikerült.

Sokan válaszottak ezen a kellemes estén ruhát az álomesküvőhöz!
Fotó: Daalarna

A 2022-ES DAALARNA FASHION SHOW TEMATIKÁJA

Az idei bemutató abban is különbözött a korábbiaktól, hogy ezúttal nem egyetlen kollekciót láthatott a közönség, hanem egy Benes Anita által válogatott gyűjteményt, amely az elmúlt évek ikonikus Daalarna ruháit is tartalmazta a FOLK, RHAPSODY, BUDAPEST, MIRROR, RUSH és IDYLL kollekciókból. Ezen túl a legújabb TIMELESS kollekció darabjait is, valamint a kimondottan erre az alkalomra tervezett pink, lila, vörös és más élénk színekben pompázó, futurisztikus hangulatú ruhákat is kifutóra küldte a népszerű dizájner.

Lehengerlő darabokat láthattunk mindenféle formában, hosszban, de minset a a hamisítatlanul finom Daalarna stílus jellemezte
Fotó: Daalarna

BENES ANITA GONDOLATAI

„Húsz évvel ezelőtt, a Daalarna alapításakor még nem álmodtam teltházas divatbemutatókról, vagy arról, hogy a ruháink a világ ötven nagyvárosában megtalálhatók legyenek. Aztán ahogy nőtt a csapatom, úgy mertünk együtt egyre nagyobbat álmodni. Mindig egy kicsivel nagyobbat és merészebbet, mint az előző évben. Az idei Daalarna show-n több mint fél évet dolgoztunk a munkatársakkal, és bár néha a sok-sok teendő és megoldandó kihívás miatt kicsit aggódva, de mégis izgatottan és reménykedve vártuk a találkozást a közönséggel, hiszen 2019 óta nem volt alkalmunk élő divatbemutatót tartani. Köszönjük, hogy ennyien velünk ünnepeltetek a Daalarna huszadik születésnapján, és azoknak is, akik online követték az eseményeket. Leírhatatlan volt a hangulat pénteken este a Millenárison!”

Te is a rövidre szavazol? Kafián istenien mutat ez a csoda!
Fotó: Daalarna

Fotók: Daalarna, weareWunderbar.hu, Kondella Misi Photography

Ez is érdekelhet

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!