Átvirrasztott éjszaka, hatalmas parti és óriási nyeremények - Megnyitott a legnagyobb és legszuperebb H&M

2016.május.26.

A világ egyik legnépszerűbb divatmárkája, a svéd H&M május 26-án nyitotta meg legnagyobb magyarországi üzletét a patinás Váci1 üzletházban.

Természetesen a márka és az új üzlet óriási nyitási akcióval és szenzációs nyereményekkel várta a lelkes H&M rajongókat. Az új H&M első vásárlója egy 100.000 Ft-os, a második egy 50.000 Ft, míg a harmadik egy 25.000 Ft-os vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lehetett. Az elkötelezett H&M-fanatikusok már előző nap délutánjától ott rostokoltak a Váci1 bejárata előtt, hogy garantálják maguknak a legelső helyet a bejutáshoz.

A nyitást megelőző percekben már tombolt az üzlet bejáratánál a buli, a kígyózó sorokban álló vásárlók, akik a mai napon 20% kedvezménnyel vásárolhatnak 10.000 Ft fölött, együtt partizhattak az üzlet dolgozóival, az izgalom pedig akkor hágott csak igazán a tetőfokára, amikor pontban 11 órakor a vörös szalagot ünnepélyesen elvágták, felröppentek a konfettik, és megnyílt a világ egyik legnagyobb H&M üzletének az ajtaja.

Nézd meg a videót:

Az akcióknak és meglepetéseknek azonban itt nem volt vége, a mai vásárlók között 3 Sziget hetijegy is tulajdonosra lelt sorsolás útján, valamint az első 100 vásárló egy-egy 3000 Ft-os utalványt kapott, úgyhogy tényleg érdemes volt minél korábban érkezni.

Az H&M regionális country menedzsere, Ralf Wein készségesen válaszolt kérdéseinkre az új bolttal kapcsolatban, és felajánlott egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt is, amit az Instagram oldalunkon nyerhetsz meg (@glamourhungary).

Miben más ez az üzlet, mint a többi?
Először is egy gyönyörű épület, a világörökség része, ami korábban a budapesti tőzsde székhelye volt. Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen értékes helyen nyithattunk üzletet. Amiatt különleges, mert nagy méretének köszönhetően itt minden egyes vonal egyszerre megtalálható az H&M Home-tól kezdve a sport-, a cipő- és a női szekción át a tini, a férfi, a várandós és plus size kollekciókig.

Mennyi időbe telt megépíteni, berendezni a boltot?

Összesen hat hónapig dolgoztunk rajta, ami valójában egészen kevés idő, de annak tulajdonítható be a viszonylag gyors eredmény, hogy az épületet korábban már renoválták, minden új benne, és rövid idő alatt mindent megtudtunk csinálni.

A világon a hányadik legnagyobb H&M üzlet ez?
Abszolút a legnagyobbak között szerepel, de nem tudnám pontosan megmondani, hogy most éppen ez, az ausztrál vagy valamelyik másik-e a legnagyobb, mivel változnak a méretarányok és a mértékegységek egyik kontinenstől a másikig. Ezért nevezzük csak a világ egyik legnagyobb üzletének, ami valóban igaz is.

Mit szeretnek a magyar vásárlók a legjobban az H&M-ben?
Azt hiszem, a magyarok szeretnek a saját stílusukban öltözni, ami fontos, szeretik a változatosságot, és ebben az üzletben minden egyes terméket meg fognak találni.

550 négyzetméteren, három emeleten:

Valóban így van, a Váci1-ben található új H&M bolt az eddigi legváltozatosabb kínálatot sorakoztatja fel, olyan vonalakat, termékeket kapunk meg itt, amit eddig csak talán Londonban vagy Párizsban lehetett. A Snapchatünkön rengeteg videót és képet találsz a felhozatalról és az új üzlet belső dizájnjáról (@glamourhungary).

A BlikkTV videóösszefoglalója a nyitásról:

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most