Austin Butler és Kaia Gerber szinte már perzseltek a Vanity Fair Oscar-partiján

Ezennel hivatalosan is véget ért a díjátadó szezon, hiszen az éj leple alatt lezajlott az Oscar-gála – a divatáradat viszont nem ér csak úgy véget a legrangosabb filmes esemény vörös szőnyegén. A Vanity Fair évről évre megrendezi a legcsodálatosabb after partit, ami 2023-ban is igazi divatmennyországgá változott – ebben Hollywood legszebb fiatal sztárpárjának, Austin Butler és Kaia Gerber duójának is szerepe volt.

Austin Butler és Kaia Gerber párosa volt a legszebb a Vanity Fair Oscar-partiján
Austin Butler és Kaia Gerber párosa volt a legszebb a Vanity Fair Oscar-partiján
Fotó: Presley Ann/Getty Images

Lehet, hogy Austin Butler nem győztesként távozott az Oscar-gáláról, de barátnőjével, Kaia Gerber modellel együtt érkezett a Vanity Fair Oscar-partijára. A díjátadóra viszont más kísérte az Elvis főszereplőjét, korábban már azt is megírtuk, hogy kit vitt helyette, és miért – a bulin készült fotók azonban valamelyest kárpótoltak minket ezért.

Austin Butler nyert a szerelemben

A 31 éves színész lecserélte a gálán viselt klasszikus Saint Laurent szmokingot, és a divatház más darabjait öltötte magára. Egy mélyen dekoltált, lila selyeminget választott fekete zakóval, és hozzá passzoló öltönynadrággal. A megjelenést fényes cipővel és egy letisztult gyémánt nyaklánccal koronázta meg.

A 21 éves Kaia Gerber pedig egy ezüstösen csillogó, kristályokkal kirakott Celine ruhát választott magának, amelyben úgy nézett ki, mint egy igazi főnyeremény. Az estélyit tökéletes kiegészítőkkel kombinálta, egy kristályos magassarkú szandállal, valamint ragyogó gyémántékszerekkel emelte szettjét a tündöklés egy újabb szintjére. Ami a sminket illeti, Gerber szemeit füstös, bronzos festék keretezte, míg ajkai fényes rózsaszínben pompáztak.

Austin Butler és Kaia Gerber a Vanity Fair 2023-as Oscar-partiján
Fotó: Karwai Tang/Getty Images

Austin Butler egy pillanat alatt lett Oscar-jelölt A-listás színész – de mit csinált korábban?

Megszenvedett az Elvis sikeréért

Bár az Elvis című film meghozta a főszereplőt alakító Austin Butler első jelölését, a díjat nem sikerült elnyernie, pedig kemény munkájáért rajongói szerint kijárt volna neki. A forgatás első napja után Butler például sírva ment haza, mert olyan szinten kimerítette, hogy Luhrmann és egy sor alkalmazott megalázta és kinevette őt a stúdióban - ezzel támogatva a játékát, hogy még inkább beleélje magát Elvis helyzetébe. A rendező egyébként később elmondta, szerinte Butler erre a szerepre született, és sokszor ő maga sem tudta eldönteni, mikor él és mozog a karakterben, és mikor tér vissza önmagához.

Az Oscar-gála lenyűgöző divatpillanatai:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói