Axente Vanessa 10. alkalommal a Vogue címlapján!

2014.november.22.

Micsoda hét volt ez! Imádom, amikor szinte minden napra jut valamilyen örömhír, amit elhozhatok az olvasóknak! A magyar modellek az én függőségem és hogyan is tudnék betelni velük, ha ráadásul a mostani generáció számít az eddigi legsikeresebbnek?! Négy éve egyáltalán nem gondoltam volna, hogy Vogue címlapokról és egy igazi szupermodellről fogok beszámolni, ráadásul a GLAMOUR oldalán. Mindig van miért büszkének lenni a magyar nőkre!

Axente Vanessa
Fotó: PatrickDemarchelier/VogueEspana

Például mikor Axente Vanessáról van szó, mindig bajban vagyok, hiszen sokszor magam sem hiszem el, amit leírok róla, na meg nem kis elfogultság van bennem iránta és ez nem csupán abból fakad, hogy az egyik legcsodásabb teremtmény a világon. Olyan sikereket ér el modellként, amiket itthon még senki soha. Ezeket pedig nem csak szemgyönyörködtető, szívmelengető látvány is követni, ugyanis rengeteg helyen feltüntetik Vanessa magyar származását is.

Az Attractive gyönyörűsége a napokban töltötte be 19. életévét, amit nem kisebb dologgal, mint a spanyol Vogue decemberi címlapjával ünnepelt! Már önmagában is óriási mérföldkő egy modell életében, ha abban a megtiszteltetésben részesül, hogy a világ legnagyobb magazinja címlaplánynak választja, de Vanessa esetében ez már a TIZEDIK alkalom!
Bizony, ezért írom le ezerszer, hogy hihetetlen számomra, hiszen 2009-ben csatlakozott az Attractive csapatához, 2012 eleje óta pedig egyenesen megállíthatatlan! Ha jól számolok, 2 év alatt ezzel a címlapmennyiséggel például olyan híres modelleket előzött be jócskán, mint Alessandra Ambrosio, Aymeline Valade, Guinevere Van Seenus, Heidi Klum, Jourdan Dunn, Karmen Pedaru, vagy Rosie Huntington-Whiteley. Akármennyire is keresem, erre már nem találom a szavakat!

A Calvin Klein és a Chanel kampánylánya az amerikai, a japán, a német, az olasz és a párizsi után most első alkalommal fotózott a spanyol Vogue-nak, újra Patrick Demarchelier fotóslegenda által New Yorkban megörökítve. A Happy New Look-ra keresztelt divatanyaghoz elegáns frizura dukált, amiért Vanessa egyik kedvenc, olasz Vogue-nál megismert fodrásza, Jimmy Paul volt felelős.

Vámosszabadi szépségünket a címlapon látható Dolce & Gabbana csipkecsoda mellett ezúttal "dark lady"-ként láthatjuk pózolni, csakis feketében. A tervezők skálája Canvin Kleintól, Chanelen és Lanvin-en át egészen Valentinóig terjed, a látványos ékszerek pedig főleg a Dior divatházból származnak.

Az legújabb siker különleges ékköve az a fotó, amin Vanessát fekete-fehérben, csupán kiegészítőkben láthatjuk, mivel ez elvileg csak egy extra fotónak készült, mégis a sorozat főképe és büszkeségünk kedvence lett.

Kattints a galériára és nézd meg Vanessa képeit a spanyol Vogue legfrissebb számából:

Én személy szerint nem tudok ilyet választani, legszívesebben kitapétáznám az egész galériámat ezekkel a képekkel! Már most izgatott vagyok, hogy első magyar szupermodellünk milyen meglepetésekkel készül 2015-re!

Itt pedig bekukkanthatsz a fotózás kulisszái mögé:

Axente Vanessa 10. alkalommal a Vogue címlapján! Teljességgel hihetetlen, mire vitte magyar szupermodellünk.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói