Axente Vanessa, az első magyar szupermodell

2014.szeptember.1.

Axente Vanessa nem állt meg második német Vogue címlapjánál, menetelt tovább a jelenleg legkeresettebb modellek közé és első magyarként az amerikai Vogue kihajthatós borítójára küzdötte fel magát. Most pedig az olasz Vogue ötvenedik szülinapját ünnepli a fél évszázad alatt összegyűlt legsikeresebb szupermodellek társaságában! Mindezt egy hónap alatt.

Az öt oldalra kihajtható, oldalanként tíz szupermodellt bemutató olasz címlap harmadik oldalán helyet foglaló Attractive modell olyan nevek társaságában pózol, mint Jessica Stam, Sasha Pivovarova, Natasha Poly, Coco Rocha, Saskia de Brauw, Aymeline Valade. Sőt a szakma legnagyobbjai is ott szerepelnek, mint például Christy Turlington, Naomi Campbell, vagy Linda Evangelista. Utóbbiról címlaplányunk több helyen is elárulta már, hogy az egyik legnagyobb példaképe, a képeket nézegetve pedig el sem tudom képzelni mennyire csodás hangulat lehetett azok készítése közben!

Axente Vanessa

Mind az ötven modellt természetesen Steven Meisel fotózta szépia tónusban, akinek Vanessa mellett több említett hölgy is köszönheti Vogue-kerrierjének belendülését! A stylist és sminkes sem akárki, hiszen a legendás Carlyne Cerf De Dudzeeleről és Pat McGrath-ról beszélünk.

Axente Vanessa

Voltam olyan szerencsés és az Attractive modellügynökségnél idén én is megismerkedhettem Magyarország egyik legkeresettebb modelljével és néha még mindig meg kell csípnem magam, hogy elhiggyem, tényleg egy 18 éves magyar lányról beszélünk, aki egy végtelenül figyelmes, kedves, két lábbal a földön járó természetes gyönyörűség. Vanessa az a bizonyos egy a millióból! Ugyanis neki sorban sikerül az, ami még magyar modellnek aligha. Ennek alapjául vehetjük a kiemelkedő címlapokat és kampányokat, de kezeljük tényként, hogy legnagyobb büszkeségünket bizony már korunk szupermodelljei közt emlegeti még a morcos Anna Wintour is!

A modellek balról jobbra: Naomi Campbell, Raquel Zimmermann, Amber Valletta, Carolyn Murphy, Christy Turlington, Linda Evangelista, Karen Elson, Natalia Vodianova, Edie Campbell, Stella Tennant, Jamie Bochert, Vanessa Moody, Mariacarla Boscono, Daria Stro

Ez is érdekelhet

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról