Szupermodellek bevetésen - 15 éves a Vogue Japan

2014.augusztus.6.

A japán Vogue 15. évfordulóját ünnepli, és ennek alkalmából a szeptemberi számban mindent bevet.

Nem ez az első ilyen eset a Vouge életében, hiszen a divatmagazin olasz kiadása is nagyszabású ötlettel rukkolt elő az évfordulójára. Korábban bemutattuk, hogy a Vogue Italia 25. szülinapján hat különböző, kinyitható címlappal mutatta be az elmúlt 25 év divatforradalmát többek között Stella Tenant, Linda Evangelista, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gisele Bündchen, Peter Marino és Tony Ward segítségével.

De mivel készült a Vogue Japan? Összegyűjtötték a legnépszerűbb, legdögösebb szupermodelleket, és egy címlapra tették őket. A különleges borítón Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Stephanie Seymour, Linda Evangelista és Naomi Campbell is helyet kapott. Nemcsak a `80-as évek szépségei tűnnek fel az évfordulón, hanem a `90-es évek szupermodelljei is, mint például Carolyn Murphy, Eva Herzigova, Guinevere Van Seenus és Maggie Rizer, akik ugyancsak lehetőséget kaptak a jelentős alkalmon való részvételre.

És ha még nem volna sok a jóból, akkor a divatmagazin beveti még a 2000-es évek nagy neveit is, így Saskia de Brauw, Tao Okamoto, Malgosia Bela, Mariacarla Boscono és Natasha Poly is megjelennek a kinyitható borítón.

Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói