Axente Vanessa Jerry Hall klónjaként a Vogue-ban

2012.december.5.

A Vogue Italia legfrissebb, decemberi számának címlapjára pillatva nagyot dobban a szívünk, hiszen a lélegzetelállítóan merész fotón az új magyar topmodell, Axente Vanessa (@Attractive Models) pózol, miközben a szexi Marlon Teixeira húzza a haját. A belső oldalakon egy 22 oldalas divatanyagot találunk, melynek főszereplője szintén a borítón szuggeráló páros. Vagy mégsem?

A fotókra pillantva fura érzésünk támadt: mintha már láttuk volna valamikor ezt a modellt, ezeket a beállításokat…nem kell sokáig gondolkozni, hiszen a hasonlóság döbbenetes: Axente Vanessa Jerry Hall klónjaként pózol a friss olasz Vogue-ban, Steven Meisel fotóin. Ugyanaz a tekintet, ugyanazok a színek, haj, arcszerkezet…
Jerry Hall az 1970-es évek egyik legsikeresebb modellje volt, és legendás hosszú évekig tartó kapcsolata is Mick Jaggerrel. Jerry 1977-ben jött össze a Rolling Stones énekesével, csaknem 13 évnyi kapcsolat után házasodtak össze 1990-ben, hogy aztán 9 év múlva el is váljanak. Jerry Hall elsők között volt a valódi szupermodellek sorában, csaknem 40-szer szerepelt különböző magazinok címlapján, Andy Warhol és Helmut Newton is rajongott érte.

Kattintsatok a teljes Vogue-sorozatért az alábbi fotóra!

A modell később filmes karrierrel is próbálkozott, közben pedig négy gyermeket szült Micknek. Közülük ketten, Lizzy Jagger és Georgia May Jagger azóta szintén a topmodellek táborát erősítik. No de hogy lehet az, hogy Axente Vanessa jobban hasonlít a ma már 56 éves, legendás szupermodellre, mint a saját lányai?

Bizonyítékképpen összevágtunk néhány fotót – Vanessa és Jerry hasonló pózokban…ti felismernétek elsőre, hogy melyik kicsoda? :)

Kattintsatok ide, és olvassatok bele Vanessa GLAMOUR Online-on vezetett blogjába!

Axente Vanessa Jerry Hall klónjaként a Vogue-ban Jobban hasonlít a magyar topmodell Jerry Hallra, mint saját lányai. Segítünk: a bal oldali Jerry Hall, a jobb oldali Axente Vanessa Itt épp fordítva: a jobb oldali Axente Vanessa, bal oldalon Jerry Hall

Ez is érdekelhet

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

Sztárhírek

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!