Az érzékiség és a művészet találkozása

2014.február.19.

Ebben a szezonban a Triumph Nuno Da Costa világhírű illusztrátorral dolgozott együtt, melynek eredményeként egyedi és különleges rajzokban kelnek életre a tavaszi kollekció egyes modelljei.

A Triumph minden szezonban azon dolgozik, hogy csodálatos fehérneműivel inspirálja vásárlóit. Évről-évre keresünk egy friss, kreatív arcot – modellt, fotóst, tervezőt – akivel együtt tudunk dolgozni az adott kollekción. Ebben a szezonban Nuno Da Costa-ra esett a választásunk, aki napjaink elismert divat illusztrátora.

Nuno "self-made", azaz autodidakta művész, jelenleg Londonban él és dolgozik. Felkértük, hogy a legfontosabb tavaszi szériáinkhoz álmodjon meg különböző illusztrációkat. Nem csalódtunk benne, igazán egyedit alkotott, vibráló színek, modern design, érzéki formák és luxus anyagok különleges összhangja sugárzik a Triumph számára készült rajzairól.

Da Costa így jellemezte a közös munkát: Ha egy szóval kellene leírnom, hogy mi a közös bennem és a Triumph márkában, akkor a precizitást mondanám. A cég több mint 127 éves öröksége adta az ihletett az általam készített illusztrációkhoz. A megrajzolt figurákban igyekeztem megtestesíteni a márka által képviselni kívánt nőideált, aki egyszerre modern, stílusos és érzéki.

Az első illusztráció a Valentin napi kollekció előtt tiszteleg, ahol a nőalak éppen egy romantikus randevúra készül, a Heart& Flower Valentin napi szériájában, melyet egy pajkos csipke szemmaszk tesz izgalmassá.

Az esküvői szezonra készült alkotáson éppen egy mennyasszony készülődik élete legfontosabb napjára, tökéletesen szabott, elefántcsont színű fűzőben és harisnyatartóban.

A nyár előszeleként mutatjuk be a "Triumph Swim" illusztrációt. A szexi nőalak, virágos bikiniben vidám, nyári hangulatot sugároz a tengerparton, szikrázó napsütésben, szörfdeszkájával a kezében.

A közkedvelt Amourette szériához készült képről sugárzik, hogy milyen tökéletesen érzi benne magát viselője éjjel-nappal. A Triumph lány buján nyújtózik szuper kényelmes csipke melltartójában, mely tökéletes minden alkalomra, irodába vagy randevúra.

Az utolsó kép a luxus Sensual Essence csipke szettben pózoló lányt ábrázolja, aki éppen egy különleges alkalomra készül, vacsorára vagy akár egy szerelmes hosszú hétvégére. Csodálatosan érzékinek érzi magát ebben a tökéletes, fekete, csipke szettben.

Ez is érdekelhet

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról