Cara Delevingne Twitter hadjáratot indított a Vogue ellen

2014.június.25.

A napokban hatalmas botrányt keltett maga körül Cara Delevingne, vagyis inkább az amerikai Vogue szerkesztője, Plum Sykes.

Cara Delevingne
Fotó: MarioTestino/Vogue

A lehető legitebb girlről köztudott tény, hogy imád aludni. Erről már csak a 239842364 alvós, de legalábbis valamilyen formában ágyban fekvős képe is tanúskodik Instagramján. És hát, a divat és gyakorlatilag az egész világ által körberajongott topmodell sajnos nem pontosságáról híres. Sikerült már neki fotózást és több interjút is szinte teljesen lekésnie kialvatlansága miatt.

Nos, ez történt a Vogue-nak adott exkluzív interjúja alkalmával is. A divatmagazin szerkesztője, Plum Skykes már nem volt vele olyan könyörületes és elnéző, mint oly sokan előtte. A cikkben részletesen kitért Cara késésére, amit egyébként abszolút ártalmatlan köntösbe bújtatva mesélt el, nem beszélve a modell agyonistenítéséről, ami szinte minden mondatából sugárzik.

A brit topmodell viszont nem fogadta túlságosan pozitívan a kritikákat, és Twitter hadjáratot indított a szakma legrangosabb divatlapja és annak szerzője ellen. Míg más modellek áldanák a fennvalót ezért a hihetetlen lehetőségért, addig kiskedvencünk szerénységet nem ismerve támadta a Vogue-ot, amiért ilyen "megaláztatásban" részesült.

Távol álljon tőlünk mindenféle sértő szándék, de kétségtelen, hogy a hihetetlenül sikeres modellel könnyen elszalad a ló, sok mindent megenged magának, és ezt a lázadó viselkedést sajnos előbb-utóbb meg fogja bánni.

Mindenesetre, a Vogue júliusi számához készült egy csodás, 60-as éveket idéző divatanyag is. A Mario Testino által készített fotósorozat főszereplője természetesen nem más, mint Cara Delevingne, akinek nem is állhatna jobban ez a stílus, melyhez a szezon legtrendibb darabjait viseli a legnagyobb divatházaknak: Burberry, Gucci, Tom Ford, Saint Laurent, Valentino, Louis Vuitton, Versace és Michael Kors - csak hogy párat említsünk.

Kattints a galériára és nézd meg a szuper fotókat:

Cara Delevingne Twitter hadjáratot indított a Vogue ellen Nem kellene elaludni az interjúkról!

Ez is érdekelhet

Elton John és Ed Sheeran közös dala lesz az idei karácsony legnagyobb slágere

Elton John és Ed Sheeran közös dala lesz az idei karácsony legnagyobb slágere

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció