Dukai Regina: ˝Hányszor szerettek volna minket a földbe döngölni, de csak még erősebbé tették a Sugarbird csapatát˝

2016.június.27.

Dukai Regina neve lassan már összemosódott a Sugarbird márkáéval. A GLAMOUR Women of the Year idei közösségimédia-sztárja immár sokadik szezon óta nemcsak modellt áll a divatmárkának, hanem saját kollekciót is tervez a rendkívül tehetséges dizájnerek és grafikusok segítségével, akik a Sugarbird csapatát már régóta erősítik. A szépséges modellt éppen nyaralni induláskor sikerült elcsípnunk pár szóra új nyári kollekciójával kapcsolatban, melyet kifejezetten a fesztiválszezonra tervezett.

dukai regina
dukai regina
Fotó: Sugarbird

Most már nemcsak az arca, hanem sztártervezője is vagy egy ideje a Sugarbirdnek, hiszen saját kollekcióid is vannak. Milyen így a munka? Mit szeretsz benne?

Fontosnak tartom elmondani, hogy nem vagyok tervező. Vannak erre szakosodott, profi szakemberek a cégnél, akik mondjuk úgy: megvalósítják az álmaimat. Ilyen Jagasics Hédi, Baranyi Ádám vagy Parrag Andrea. Nekik elmondom, mi az elképzelésem, milyen színeket, fazonokat szeretnék a kollekciómban látni. Van, hogy készítek egy moodboardot, amiből ők egyértelműen látják, mire vágyom. Aztán lépünk tovább és jönnek a grafikai ötletelések, amiben nagy segítség nekem Miss Kk streetart művész és Andor Marcsi grafikus. Ez egy nagyon kreatív munka, és hogy mi az, amit a legjobban szeretek benne? Az, amikor egy nap akár többször is összefutok olyan lányokkal, akik az én kollekciómat viselik, összemosolygunk anélkül, hogy ismernénk egymást és mindketten tudjuk, miért az a mosoly.

Fotó: Sugarbird
Fotó: Sugarbird

Mi inspirált a nyári fesztiválkollekció megalkotásában? Miből nyered az ihletet?

A fesztiválkollekciózás talán az egyik legkönnyebb dolog. Ilyenkor minden lány imádja a csipkét, rojtokat, maxi ruhákat vagy épp igazán mini darabokat. Az idei kollekció talán abban volt más, hogy ezeket a darabokat kimondottan bikini fölé is viselhetik a lányok, hiszen van olyan overáll például, ami tetőtől talpig csipke.

Fotó: Sugarbird

Melyik a kedvenc darabod a kollekcióból?

Egyértelműen a matyó mintára hajazó, rojtos overáll! Őrülten jó darab! Ez egyébként abszolút favorit volt a kifutón, és megsúgom, hogy ebből a kollekcióból is sok darabot bekérték külföldi stylistok... Most már csak izgatottan várjuk, ki veszi fel őket.

Fotó: Sugarbird

Az amerikai rapper Chanel West Coast például a Zsolnay kollekció egyik darabjában fesztiválozott, ráadásul pont abban, amit te is viseltél a Zsolnays fotózáson - ez milyen érzés számodra? Te kin látnád a legszívesebben az általad tervezett darabokat?

Az egész amerikai őrület, ami most velünk történik, hihetetlen. Amikor Beyoncét megláttam Sugarbird ruhában, elsírtam magam. Hiszen tudom Hédi mennyit dolgozott ezért… Hogy az egész cég miken ment keresztül az évek alatt. Hogy hányszor szerettek volna minket földbe döngölni, de úgy tűnik ezzel csak még erősebbé tették a Sugarbird csapatát. Kit szeretnék a ruháimban látni? Rihanna elég menő lenne! :)

Nézd meg a teljes Festival Love kollekciót itt:

Ha tehetnéd, akkor milyen ruhát terveznél?

Hamarosan megvalósul egy nagy vágyam. Érkezik a Soft & Shape kollekcióm, amit kimondottan nagyon finom, de tartást biztosító anyagokból készítünk el, hogy a viselője igazán nőiesnek érezze magát benne. Összetartja a kényes részeket és feszes alakot ad a hölgyeknek.

Fotó: Sugarbird
Fotó: Sugarbird

Itt megnézheted a Summer Love Basic kollekció idei darabjait:

A nyári vagy a téli-tavaszi Love kollekciót szeretted jobban tervezni?

Mindegyiknek megvan a varázsa. Már most tudom, hogy milyen darabokat szeretnék télen látni, viszont ha tél, akkor jön a számomra legkedvesebb ünnep, a karácsony. Minden évben ezt várom a legjobban, mert ilyenkor fantasztikus ünnepi kollekcióval rukkolunk elő. Ebből sosem engedek! :) Tudom, hogy vannak rajtam kívül még más karácsony fanatikus lányok is!

Fotó: Sugarbird
Fotó: Sugarbird

Dukai Regina: ˝Hányszor szerettek volna minket a földbe döngölni, de csak még erősebbé tették a Sugarbird csapatát˝ Dukai Regina, amikor meglátta Beyoncét Sugarbird ruhában, elsírta magát.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján