Edie Campbell a családban marad

2014.július.22.

A Lanvin minden szezonban a legérdekesebb kampányokkal rukkol elő. A humor és a kreativitás elengedhetetlen. A 2014-es őszi kollekció reklámjához megint valami teljesen újjal és meghökkentővel lepett meg bennünket a divatház.

edie campbell
Fotó: Tim Walker

Edie Campbell angol modell régóta Alber Elbaz kedvence, a tavalyi őszi, film noiros kampánynak is ő volt a főszereplője. Nos, most ismét a kedves arcú, nagy szemű szépség tehetségében bízott a francia divatház kreatív igazgatója, viszont ezúttal Edie Campbell egész családját és lovát (!) is felvonultatta a Tim Walker által készített fotókon.

A környezet most is kimondottan letisztult, csupán egy ajtókeret emlékeztet arra, hogy valójában egy családi jelenetnek vagyunk a szemtanúi. Edie testvére, Olympia, édesanyja, Sophie és nagymamája, Joan pózolnak együtt a topmodellel. De a család férfi tagjai sem hiányoznak a mókás fotókról. Edie testvére, Arthur, a barátja Otis Ferry, édesapja, Roddy, nagypapája, Jeremy és húgának barátja, Matteo is szerepelnek a kampányban. Nem beszélve ugye Edie lováról, Dollyról!

Nézd a kampány többi fotóját itt:

A kampánnyal egyébként a Lanvin 125. évfordulóját ünneplik, és a videóból természetesen most sem hiányzik a roppant jópofa Alber Elbaz sem.

Kattints ide és nézd meg:

Edie Campbell a családban marad Az angol topmodell egész családja felvonul a Lanvin őszi kampányában.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói