Emma Watson a divatvilágban népszerűbb, mint a filmiparban!

2011.március.23.

Furcsán alakul Emma Watson karrierje. A még mindig igencsak fiatal színésznő a Harry Potter sikereit nem a filmvásznon, hanem a divatvilágban kamatoztatja, méghozzá nem is akárhogy!

Az egész azzal kezdődött, hogy a vörös szőnyegen eleinte igencsak esetlen tinédzsert személyesen Karl Lagerfeld vette pártfogásába. Ennek áldásos hatásai természetesen meglátszottak Emma hivatalos megjelenésén is. Aztán az újabban brit gyökereire fókuszáló Burberry találta meg benne a márkához ponotsan passzoló arcot, így felbukkant cég hirdetéseiben.

A Hermionét alakító színésznő kezdett valóságos stílusikonná válni, ráadásul belekóstolhatott a divattervezésbe is, hiszen több alkalommal is tervezett speciális kollekciót a People Tree márka számára, melynek kampányaiban is szerepet vállalt. Ezzel jócskán hozzájárult ahhoz, hogy a divatcég nemzetközi hírnevet szerezzen magának.

Emma később egy egészen merész lépéssel került ismét a divatmagazinokba: rövid, fiús frizurát vágatott. Ekkor már egyértelmű volt, hogy több egy népszerű fiatal színésznőnél, a Harry Potter sikerének évei alatt nemzetközi stílusikonná cseperedett. Így nem volt váratlan, hogy hamarosan újabb fontos szerephez jut majd, nemrég kiderült, hogy ő lesz a Lancome új arca. Emma Watson azonban nem áll meg ennyinél, az idei tavasz-nyári szezonban nem kisebb márkának, mint az Alberta Ferrettinek tervezett egy minikollekciót. Az öt darabos szériában egy blúz, egy farmer és egy maxi szoknya mellett két ruha is szerepel. A fiatal színésznő természetesen, ahogy a People Tree számára tervezett ruháinál megszokhattuk, valóban saját, kissé romantikus, de azért modern és a hordhatóságot előtérbe helyező stílusát hozza az Alberta Ferretti számára alkotott darabokban. Szemléletét jól jellemzi, hogy ezek a darbok is biopamutból készültek, a fair trade jegyében.

Vajon milyen meglepetéseket tartogat még Emma?

Íme két darab Emma Watson Alberta Ferretti kollekciójából!

watson-nagy-d0000A6CA6e65ece5b738.jpg
watson-nagy02-d0000A6CB663d1a23bf48.jpg

Ez is érdekelhet

Ez a munka illik a víz elemű csillagjegyekhez

Ez a munka illik a víz elemű csillagjegyekhez

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját