Emma Watson utolsó tervei

2011.január.28.

Tavaly nyáron adtunk hírt róla, hogy a Harry Potter 20 éves sztárja felcsapott divattervezőnek.

A People Tree márka az organikus anyagok használatára és a fair trade kereskedelemre kívánja ráirányítani a figyelmet, természetesen minden termékük ennek jegyében készül. A jó ügy mellé persze kellenek hiteles és népszerű arcok is. Nos, a divatcég remekül döntött, hiszen a People Tree népszerűsítéséhez az egyik legkedveltebb brit sztárt, a Hermionét alakító Emma Watsont kérték fel, aki nemcsak kampánylány lett, de rögvest néhány darabot tervezett is.

A tavaly szeptemberben bemutatott mini kollekciót rögvest még egy követte, most pedig máris itt a harmadik széria! A kollekció máris rendelhető a People Tree honlapján. Emma ezúttal is szolid, kedves darabokkal rukkolt elő, a kockás és pöttyös darabok most sem hiányoznak a szériából. A sztár egyébként mint elmondta, az anyagok kiválasztásától a szabásig, a gyártás minden fázisában aktívan részt vett, és ezúttal is ő pózol a kampányban.

Rossz hír azonban Emma Watson rajongóinak, hogy a Harry Potter sztárja ezzel a kollekcióval búcsúzik a People Tree márkától, s reménykedhetünk, hogy a mostanában az egyetemre koncentráló, korábban már a Burberry arcaként is bizonyító színésznő nem fordít végleg hátat a divatvilágnak. Igaz, akit maga Karl Lagerfeld pártfogol, attól biztosan várhatunk még meglepetéseket!

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói