Epres Panni megmutatja, hogyan lehetsz kényelmesen elegáns

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Maxiruhák, flitterek, csillogó szaténok, szmokingokat idéző blézerek, elegáns kabátruhák. A csendes luxus és a tartós divat jegyében szerezz be olyan elegáns darabokat, amiknek még az unokáid is örülni fognak. Jön a báli szezon!

Epres Pannival hangolódhatsz a báli szezonra Fotó: Miklóska Zoltán
Epres Pannival hangolódhatsz a báli szezonra Fotó: Miklóska Zoltán
Fotó: GLAMOUR

Megnéztük a Nagy Orsolya tervezte NOS Simple kollekcióját, melynek ruháit az ikonikus magyar topmodell, Epres Panni mellett a tervezőnő lánya viseli. Az alkalmi öltözékek minden generációnak jól állnak, egyszerre klasszikusak és mesések.

Estélyi ruhák amik nem mennek ki a divatból

Nagy Orsolya tervezi a NOS Simple márka ruhadarabjait. A tervező arra törekszik, hogy olyan darabok kerüljenek ki a divatmárkájától, melyek nagyon sokáig szolgálják viselőjüket, sőt, akár több generáció ruhásszekrényében lehetnek alapdarabok, mert lehet hozzájuk kötődni, magabiztosságot, és egy tökéletes, de kényelmes megjelenést adnak.

A Shine! azaz Csillogj! névre keresztelt limitált kollekcióban csupa olyan alkalmi ruhát találsz, amelyek egy csapásra megoldják a 'mit vegyek fel a partiba, bálba, összejövetelre?' kérdést. „Fontos számomra, hogy különböző generációkon mutassam meg a ruháimat, mert így sokkal szélesebb korosztály láthatja, hogy az általam tervezett darabok szinte bárkinek jól állnak. Mivel legtöbbször klasszikus szabásvonalakban gondolkodom, ezért a ruháim időtlenek és időtállóak.” – fogalmazta meg Nagy Orsolya divattervező.

Gondoltad volna? Így néz ki a luxus a divatban 2024-ben!

Epres Panni az egyik legnépszerűbb magyar modell, aki bármelyik kampányt sikerre viszi. Tudtam, hogy Panni nem először visel NOS Simple ruhát, de nem emlékeztem pontosan a kezdetekre, ezért megkértem Orsit, idézze fel nekünk. „Epres Pannival nagyon régóta ismerjük egymást. Ha jól emlékszem, Panni először 2000-ben a Gerbeaud Cukrászdában megrendezett NOS Collection divatbemutatón lépett fel, aztán később a katalógusunkban is szerepelt, és szinte minden divatbemutatókon ott volt.” – mesélte büszkén a divattervező.

Ezzel a mostani ünnepi kollekcióval Orsi egy régi álma vált valóra: a Párisi Udvar csodálatos épületében fotózhattak Pannival és lányával, Pannával. A képeket Miklóska Zoltán készítette, a ruhákat is a hely szellemében tervezte meg a divattervezőnő. A kollekció a "Shine!" , azaz Ragyogj! címet kapta, mert az évnek ez az időszaka igazán a ragyogásról, a "glamúrról" szól. A ruhák tervezésekor a legfontosabb továbbra is a letisztultság volt számára, de igyekezett az anyagválasztassal igazán különlegessé tenni a ruhákat. Csupa nemes alkalmi anyaggal dolgoztak: bársony, selyemsantung, muszlin, gyöngyös és flitteres textilek. Fontos volt még, hogy minél többféle stílusú ruha legyen a kollekcióban, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Hogyan válassz alkalmi ruhát?

Ezekbe a különleges darabokba tényleg érdemes invesztálni, mert így azok az alkalmak, amikor viseled ezeket az estélyi és koktélruhákat, még értékesebbé válnak a szívednek, pluszban nem pazarolsz, hanem befektetsz egy bármikor előkapható darabba. „Egy alkalmi öltözék esetében (is) számomra az a legfontosabb, hogy aki viseli, jól érezze magát benne, és tudjon vele azonosulni. Ezen kívül hiszek az egyszerűségben, a klasszikus stílusban és abban, hogy egy alkalmi ruhánál is fontos szempont a kényelem.” – foglalta össze Nagy Orsolya.

HIRDETÉS

Véleménye szerint az anyagok kiválasztása a tervezés egyik legfontosabb mozzanata, mert számára ez a ruha lelke. Legtöbbször az anyagokba szeret bele és azután találja ki, hogy mi is készüljön belőle. Ritkább, és nehezebb amikor kitalál egy ruhát és ahhoz kell megtalálnia a megfelelő anyagot. A színek nagyon meghatározóak a kollekció megalkotásánál, mert mindig ez adja meg számára a keretet. Izgalmas színek a kollekcióban a szürke, a pezsgőszín, ha kicsit szünetet tartanál a klasszikus feketében.


Galéria

2023.12.28.

Fotó: Miklóska Zoltán

Modellek: Epres Panni és Miklóska Panna Mína

Smink: Kátai-Pál Edina Haj: Barát László

Helyszín: Párisi Udvar Hotel Budapest

www.nossimple.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Nem gondoltam, hogy megérem a 17 éves kort” - Billie Eilish egy világnak segített megérteni, rendben van, ha nem vagyunk jól

„Nem gondoltam, hogy megérem a 17 éves kort” - Billie Eilish egy világnak segített megérteni, rendben van, ha nem vagyunk jól

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)