Fehérnemű neked, ha plus size nő vagy!

2015.október.14.

Nemrég kezdődött együttműködésünk a plus-size.hu magazinnal, az őszi kabátok és dzsekik után most egy teljesen más területre fókuszálva kapsz tőlük tanácsot!

Bár rajtunk és a párunkon kívül senki más nem látja, mégis az egyik lefontosabb ruhadarabunk a fehérneműnk. Ezért nem mindegy, hogy milyet választunk.

Ha valamire igaz, hogy az esztétikumon kívül a kényelem is rendkívül fontos, az a fehérnemű. Ki szeretne egy kényelmetlen bugyiban vagy szoros melltartóban feszengeni egész nap? Akár az egészségünkre is káros lehet és a hangulatunknak sem tesz jót, ha nem megfelelő darabokban töltjük az időnket. Szerencsére már a plus size nők is egyre nagyobb választékban találhatnak maguknak szebbnél szebb és praktikus szépségeket.
A megfelelő fehérnemű, ha van egy kis plusz!

A bugyinál mindenképpen részesítsük előnyben a vastagabb pántos francia bugyikat, vagy a derékrészen külön toldással kiegészített alsóneműket, amely jól tartja a csípőt és a hasi területet. A legújabb kollekcióknál már a szexi megjelenésről sem kell lemondanunk, hiszen a selyemmel, csipkével és jól tartó elasztikus anyagokkal ötvözött darabok a szemet is gyönyörködtetik.

A látvány fokozható!
Ma már egy magára adó nő nem feltétlenül elégszik meg csupán a melltartó-bugyi párossal. Egy csinos hálóing vagy éppen baby-doll épp úgy része a gardróbnak, mint egy alakformáló fehérnemű. A test vonalát követő, csodás sziluettet adó testformáló body-k vagy kombinék mellett a merevítős fűzők is közkedveltek a teltebb nők körében.

Itt is nagyon fontos a kényelem, hiszen akár 8-10 órán keresztül is viselnünk kell a kiválasztott fehérneműt. Az alakformáló típusok előnyei közé sorolható az is, hogy akár egy régóta vágyott, szűkebb fazonú ruhát vagy farmert is felvehetünk, sőt a hűvösebb őszi-téli időszakban még a derekunkat is védi a megfázástól.

Kövesd a plus-size.hu-t a Facebookon, ahol még több tippet, tanácsot kaphatsz!

Ez is érdekelhet

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell