Gáll Franciska először a Vogue magazinban!

2014.október.13.

Büszkén jelentem, hogy újabb taggal bővült a magyar Vogue lányok csapata! Méghozzá a GLAMOUR Az év modelljének jelölt Gáll Franciskával (Icon), aki az elmúlt divatheteken olyan márkák dizájnereit vette le lábáról, mint Alexander McQueen, Calvin Klein, Elie Saab, Emporio Armani, Jil Sander, Just Cavalli, Christian Diorról nem is beszélve!

Gáll Franciska először a Vogue magazinban!
Fotó: Vogue

Exkluzív modellként is lépkedett már a Dior virágoskertes párizsi kifutóján, sőt a tavaszi So Real napszemüveg kollekció reklámjának arcaként is szerepelt. Nem sok kétségünk lehet afelől, hogy a vezető tervező, Raf Simons egyszerűen imádja büszkeségünket!

Legutóbb a divatház haute couture történelmét bemutatva foglalta el helyét topmodellek közt a Vanity Fair cikkében, ám most újabb mérföldkőhöz ért karrierje. Franciska újabban ugyanis a tajvani Vogue oldalain pózol az általa bemutatott őszi-téli Dior kollekcióban, ékszerekkel felfegyverkezve. Micsoda sikersorozat!

A Dior kedvenc magyar modellje most élete első Vogue fotózásáról mesél:
"Júliusban volt a fotózás a párizsi Dior házban, ott ahol a múltkori Vanity Fair is. Egyébként az egész stáb Tajvanból jött és nagyon kedvesek, közvetlenek voltak, jól tudtunk együtt dolgozni. Nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy a Dior beajánlott a Vogue magazinnak erre a munkára, és hogy a divatanyag összes ruhája és ékszere Dior lesz. Azt a 2014-es őszi/téli kollekciót fotóztuk, aminek a bemutatóján én is részt vettem! A kedvenc képem a fekete blézeres lett! Nagyon-nagyon jó érzés és hatalmas megtiszteltetés, hogy bekerültem a magazinba és természetesen célom, hogy még több Vogue divatanyagban szerepelhessek. Ezért gőzerővel fogok dolgozni a jövőben is!"

Ugyan a Dior házban nem nagyon volt lehetőség werk fotók készítésére, azért a Votre Beauté korábbi címlaplánya hozott haza pár képet, amiken látszódik, hogy Yoshi Chang fotós melyek közül válogatott az őszi ékszerparádéhoz!

Biztos vagyok benne, hogy Franciska rengeteg meglepetést tartogat még számunkra, csak győzzük kivárni azokat!

Nézd meg a fotókat:

Gáll Franciska először a Vogue magazinban! A gyönyörű modell újabb világraszóló sikert ért el.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most