Görög fotós múzsája lett a magyar modell

2013.január.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 17 éves Polly (eredeti nevén Barna Petra) nemrég csöppent a modellvilágba az Attractive Models üdvöskéjeként. Első útja Isztambulba vezetett, ahol rengeteg tesztfotót csinált, hogy építse a portfólióját és gyakorlatot szerezzen (erről ide kattintva olvashattok). Ügynöke, Frák Peti elmondása szerint nyitott és vidám lány, ami miatt az ügyfelek rögtön a szívükbe zárják. Példaképe a GLAMOUR Online-on rendszeresen blogoló Barabás Heni, és reméli, hogy szintén 172 centiméteres magassága ellenére hasonló sikereket érhet majd el a modellkedéssel. Nagyon drukkolunk Pollynak, íme második blogbejegyzése görögországi munkáiról!

Szeptemberben ahogy illik, jó diákként iskolába indultam, majd az első hét után otthagytam csapot-papot, és 9-én elrepültem Athénba. Az éjszaka közepén érkeztem meg, a hotelben csak ledobàltam a cuccaim, majd felkutattam Isztambulban megismert baràtnőmet, akivel màr a nyàr folyamàn tudtuk, hogy újra egy helyen leszünk.

Màsnap reggel be is vitt az ügynökségre, hogy bemutatkozhassak, majd szaladtunk tovàbb a castingokra. Elég nehéz dolgunk volt, hogy őszinte legyek, mivel Athénban olyan szinten nagy a válsàg, hogy szàmomra még mindig hihetetlen! Ez természetesen kihatott az ottani emberekre, àrakra, magàra a vàros kinézetére, és persze a munkàk mennyiségére is.

Fotóztam néhány tesztanyagot, de mindenképp kiemelném munkàim közül George Katsanakisszal való fotózásomat. Ez volt az egyik fő célja az utamnak, hogy ő lefotózzon és szerencsére sikerült elérnünk. Érdemes ràguglizni, mert egyszerűen szerelem az, amit és ahogyan csinál! A legnagyobb művész, akivel eddig talàlkoztam! Bevallom, kihívàsnak tekintettem azt, hogy Vele dolgozhatok, de meglepett és természetesen nagyon feldobott az, amikor a fotózàs végén azt mondta, hogy nekem olyan szépségem van, amit ő örökké tudna fotózni és hogy persze, fókuszàljak a tanulàsra, de szerinte `nagy lehetek` ebben a szakmában. Hàt, meglàtjuk! :)

A màsik emlékezetes munkám az volt, amikor bekerültem egy Vodafone-reklàmba! Két napig forgattunk, 19 màsik nagyon jóindulatú, igazàn kedves fiatallal! A koncepció a következő volt: Athén vàrosa ébredezik, felkel a Nap, és a napsugarakkal a lakók is. A legelső ember ahogy kinyitja a szemét, gondolkodàs nélkül odaszalad az első `szembejövőhöz`, megcsókolja, felkeltvén ezzel, majd indul a következőhöz ès így tovàbb, mígnem az egész vàros kapcsolatba kerül!

Fura volt az egész szituàció, én voltam legkisebb pötty és az egyetlen külföldi! A próbàn és a forgatàs alatt sem szívesen mondtàk el angolul az instrukciókat, úgyhogy én csak szaladgàltam és puszilgattam a többieket, remélve, hogy nagyon nem rontok el semmit! :D

A szabadnapjaimon az elején màr említett lànnyal és egy màsik magyar modellel megmàsztuk az Acropolist, múzeumot néztünk, szórakozni jàrtunk, esténként vacsoràzni, és a pihis hétvégéken vizközelbe is jutottunk.

A görögök levest majdhogynem soha nem fogyasztanak, de a frozen-yoghurt-juk OMG, a feta sajtjuk is elég finom, és olyan szép pékségben soha nem jàrtam, mint ott! Minden sarkon szendvicsbàr volt, széles kínàlattal, de a legjobb és legfinomabb mindezek ellenére a görög szőlő volt!

Ezek után hazaérkeztem 14 napra, ami sajnos nagyon kevés volt. Reggel rohantam a suliba, onnan matekozni, németezni, ügyeket intézni, majd haza értem, tanultam és aludtam, és mindent kezdhettem elölről! Baràtaimmal is csak korrepetàlàs keretében talàlkoztam, de azt kell mondjam, nagyon szerencsés vagyok, mert az iskolàmban a tanàrok és az osztàlytàrsaim is nagyon normàlisak és segítőkészek! Egyàltalàn nem nehezítik meg a dolgomat, sőt!

Sikerült beiktatnom egy kis bulit is itthon: egyik este Frák Petinél, drága ügynökségem bookerenél ünnepeltük Barabàs Henink szülinapját, ott egy kicsit kieresztettem a heti gőzt, bàr hazafelé sétàlva màr Arany versét memorizàltam. :D

NA DE aztán meg sem álltam Tokióig! De erről majd legközelebb. ;)

Kattintsatok a galériára Polly legfrissebb fotóiért!
=1598 kep=11751>


Görög fotós múzsája lett a magyar modell Barna Petra – Polly – első athéni utazásáról blogol nektek, kattintsatok!


Galéria

Bezárás
2021.06.28.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)