Heidi Klum meztelen testét csak egy vékony sál takarja új fotóján

Heidi Klum búcsút vett a ruháitól egy fotózás erejéig, amellyel az általa vezetett modellvetélkedőt reklámozza. De vajon kiről szól ez a műsor valójában? Talán a poszter már el is árulta.

Heidi Klum félmeztelen fotóval reklámozza a Germany's Next Top Model műsorát
Heidi Klum félmeztelen fotóval reklámozza a Germany's Next Top Model műsorát
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Heidi Klum a Germany's Next Top Model című műsor következő évadát promotálja legújabb fotójával, amelyen meztelen testét mindössze egy vékony sál takarja. A 49 éves topmodell műsorvezetője, legfőbb zsűrije és vezető producere is a vetélkedőnek, amely Tyra Banks America's Next Topmodel című műsorát mintázza és 2006 óta fut a német televízióban.

A reklámfotón Heidi Klum úgy fest, mint aki épp egy hatalmas szivárványörvényből készül kilépni, meztelen testét csupán egy színátmenetes sál fedi: „Annyira izgatott vagyok – végre újra kezdődik!” – olvasható a képaláírás németül. Németország következő topmodelljének keresését februártól követhetik majd nyomon az érdeklődők.

Heidi Klum mindig kész levenni bennünket a lábunkról. A topmodell nemrég egy áttetsző ruhában szabadította el az internetezők fantáziáját, nem sokkal azelőtt pedig ismét sikerült sokkolóan gyomorforgató halloweeni jelmezt választania – akárhogy is, Heidi Klumnak mindig sikerül ellopnia a show-t.

Heidi Klum 18 éves lányával pózol közös fehérnemű kampányban

Komoly kritika övezi

A GNTM többek között olyan kritikával is szembesült az évek során, hogy kevésbé a lányok sikere, mint Heidi Klum szerepeltetése van a fókuszban. A divatszakemberek szerint a műsor szimplán komolytalan szakmai szempontból, hiszen egy nyertesnek sem sikerült Nadja Auermannhoz vagy Claudia Schifferhez hasonló karriert befutnia. A valóságshow a kritikusok szerint leginkább a versenyzők közötti konfliktusokra koncentrál, hideg szívvel és rosszindulatúan egymásnak ugrasztva a lányokat, miközben a divatiparban manapság semmi keresnivalója ennek a toxikus mentalitásnak.

Olvass még többet a divatról:

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói