Imádjuk a rajzfilmhősöket!

2014.szeptember.24.

A Sugarbird legújabb arcai nem mások, mint a világ leismertebb és legkedveltebb rajzfilmfigurái: Minnie, Mickey, Pluto, Demóna, Csipkerózsika, Bambi, Breki, Pindúr Pandúrok, Dexter… és még sorolhatnánk.

A legnagyobb külföldi divatcégek után a rajzfilmhősök Magyarországon is bemutatkoznak, méghozzá egészen egyedi és exkluzív divatkollekció keretében, elsőként a Sugarbirdnél!

"Egy teljesen új, állandó vonalat vezetünk be ezzel a kollekcióval Sugarbird Allstars néven. Korábban már voltak mesekollekcióink, magyar rajzfilmhősökkel, mint például Frakk, vagy a Kockásfülű nyúl, melyek szintén nagyon sikeresek és kedveltek voltak. A meséket szinte mindenki nagyon kedveli, mi is nagy szeretettel nyúlunk egy-egy ilyen témához, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a magyar mesehősök után, ebben a divatkategóriában az országban elsőként sikerült olyan világcégekkel exkluzív együttműködést kialakítani, mint a Walt Disney vagy Cartoon Network. Mi nem csak pólókat és joggingokat készítünk, hanem igyekszünk minél divatosabb, csajosabb formákban is bemutatni a karaktereket, amolyan sugarbirdes stílusban. Mindenképpen tervezzük a további rajzfilmekkel való munkát is" - tudtuk meg Jagasics Hedvigtől, a Sugarbird ügyvezető igazgatójától.

A Mickey és Minnie Originals cuki szereplői után keresd október 1-től az egyik legkedvesebb, szeretnivaló mesehőst, Bambit. A Sugarbird újdonságai mind az alkalmi, mind a hétköznapi ruhákon is mosolyt csalnak az arcodra! Neked melyik a kedvenc darabod?

Íme egy kis ízelítő a kollekció darabjaiból:

Grafikus tervező, kreatív koncepció: Miss KK
Grafika: Talpas Dávid, Vadas Annamari
Tervezők: Parrag Andrea, Zletne Fatima
Fotó: Debreczeni Zita
Imádjuk a rajzfilmhősöket! Lerántjuk a leplet arról, kik lesznek a Sugarbird új arcai!

Ez is érdekelhet

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról