Interaktív - SS14 TGFWB: bemutatók és kulisszatitkok

2013.október.20.

Több mint egy hónapon keresztül, naponta számoltunk be nektek a divathetek csillogásáról, a tervezők lenyűgöző kollekcióiról, a bemutatók soraiban ülő bloggerek, hírességek elképesztő szettjeiről. Vágyakozva követtük New York, London, Milánó és Párizs történéseit, de most végre mi is beszámolhatunk első kézből hazánk legizgalmasabb divateseményéről a Toni&Guy Fashion Week Budapestről.

Fashion Week Budapest
Fotó: Instagram@glamourhungary

Az első osztályú 2013-as őszi-téli Fashion Week Budapest után tegnap, október 19-én ismét a Dorottya palota impozáns épületében került megrendezésre a BigBag PR profi csapata által a 2014-es tavaszi-nyári trendeket felvonultató esemény. Amint ezt az előző divathét alkalmával, most is élőben lehetett követni az Ustreamnek köszönhetően.

A GLAMOUR csapata, természetesen, végig dokumentálta a Szegedi Kata grunge-os és 80-as évek inspirálta, a Nubu konstruktivista és letisztult, a Je Suis Belle napfényes olasz tengerpart ihlette, az Anda Emília látványos geometriai elemeket ötvöző, a Nanushka fiatalos és a szavannák hangulatát idéző, a Use Unused 70-es évekbeli balatoni nyarak csillogó újragondolását nyújtó bemutatóit, illetve a nyüzsgő backstage-beli történteket – melyeket hamarosan te is láthatsz.

A harmadik Toni&Guy Fashion Week Budapest most még annyiban is bővült, hogy a Samsung Galaxy Lounge-ban a látogatók megtekinthették Káldy Júlia lenyűgöző cipőit, valamint Anh Tuan és Abodi Dóra gyönyörű kiegészítőit.

Kattints a galériára, hogy te is részese lehess a SS14-es Toni&Guy Fashion Week Budapest pezsgő hangulatának:

Interaktív - SS14 TGFWB: bemutatók és kulisszatitkok Fényképes beszámoló a Toni&Guy Fashion Week Budapest 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató tegnapi felemelő eseményéről.

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós