Interjú a bloggerkirálynővel - Veronica Ferraro cipősszekrényében- A Deichmann exkluzív kollekciója

2014.szeptember.26.

Ma nagyon menők a bloggerek, mert öltözékeikkel végtelen inspirációul szolgálnak a fiatal nőknek, aki reggel ott állnak a szekrény előtt és nem tudják kitalálni, mit is vegyenek fel. A Deichmann már a második, exkluzív blogger kollekcióval rukkol elő.

Legalább 100 pár cipője van
Legalább 100 pár cipője van

Veronica Ferraro még csat 26 éves és már Olaszország és a világ egyik legnépszerűbb bloggerinája. A The Fashion Fruit névre keresztelt blogja leginkább divatról szól, de foglalkozik szépségápolással, utazással és más életstílusról szóló témákkal is. Havonta közel egymillióan kiváncsiak arra, hogy miben jár, mi tetszik neki, mit látott, hol fordult meg... Csak az Instagramon 185000 követője van. Azta!

Most exkluzív, csak a a href="http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/welcome.html;jsessionid=08BB2A7DA58B80ED959E3707B9AC9A08.appserver13t6?adword=google/Brand_Brand_Deichmann/search/deichmann=1332.62.333816.8a89b537ae6e1d09ffe72acc120d1e5d...0.1412324840.1.1414916840">Deichmann online üzletében

Mi volt a koncepciód a Deichmann bloggerkollekció összeállításánál?

Olyan cipőket akartam a vásárlóknak adni, amik teljes mértékben jellemzőek rám és illenek a stílusomhoz. Miután a követőim kedvelik ahogy öltözködöm, igazából ez a kollekció azonnal használható, könnyedén viselhető lesz a számukra is.

Mi a legnehezebb a munkádban?

A negatív kommentek és a kritikusok. Vannak emberek, akik nagyon szeretnek és természetesen vannak olyanok, akik szabályosan gyűlölnek mindenféle indok nélkül. Kezdetben nagyon nehezen tudtam megbírkózni ezzel lelkileg, de ma már egyáltalán nem figyelek a nem építő, hanem csak romboló kritikákra. Az értelmes kritikákat természetesen megfontolom és sokszor napokig gondolkozom rajta, és próbálok javítani a dolgokon, fejlődni. A többi meg olyan, mintha nem is olvastam volna.

Mit gondolsz, a bloggerek a mai világ hétköznapi modelljei?

Nem tudom. Nagyon sokan követnek, de nem gondolom, hogy példakép lennék. Talán jó a stílusérzékem és ezért könnyű tőlem inspirálódni abban a tekintetben, hogy mit is kapjon fel valaki. De meg kell mondanom, én is rengeteg helyről inspirálódom, figyelem mások stílusát és mindig igyekszem fejlődni.

Árulj el egy nagyon személyes stylingtippet!

Szerintem az egyik legfontosabb dolog, hogy kényelmesen érezd magad a ruhádban és ne feszengj. Alapvetően szeretek elegánsabban öltözködni, mint ahogy azt az alkalom, vagy a többiek előírnák, sokkal inkább tűnök ki azzal, hogy csinos, összeszedett vagyok, mint az ellenkezőjével. Persze, az első években, amikor blogolni keztem, túlzásba is vittem a dolgokat, mert feltűnőbb akartam lenni, azt akartam, hogy észrevegyenek. Egyáltalán nem követtem a "kevesebb több" elvet, sőt, de feszengtem is a ruhákban, nem voltam önmagam. Ma már semmit sem veszek fel, amiben nem érzem jól magam, ez az egyik legfontosabb szabály, amit be kell tartani.

Hányszor öltözöl át egy nap?

A divathetek alatt 5-6 öltözékben is felbukkanok, de egy normális napon maximum 2-szer.

Mi az, amit mindenképpen megveszel ebben a szezonban?

Hát, nagyon vágyom a Burberry logós poncsójára.

Mi a szezon legjobb cipőfazonja szerinted?

A bebújós cipőket nagyon szeretem és igazság szerint zokni nélkül sokkal sikkesebbnek tartom ezeket a fazonokat. Szívesen hordom egy szűk farmerrel és oversized pulcsival. Van két ilyen fazon is a kollekciómban, ez nem véletlen.

Legalább 100 pár cipője van
Legalább 100 pár cipője van

Amikor cipőt veszel, mire figyelsz?

Körübelül 100 pár cipőm van és persze egy csomót közülük nem veszek fel soha. Ma már úgy vásárolok, hogy olyasmiket vegyek, amiket sokat hordok majd. Ilyen biztosan jól kihasználható fazon a kollekciómban az állatmintás Chelsea-fazonú bokacsizma. Nagyon sokféleképpen fel tudom venni, mondjuk egy magasderekú nadrággal, egy sifonblúzzal és egy nagy karimájú kalappal a bohósikk jegyében, de éppen ilyen jól fest egy fiús szabású szövetnadrággal és egy fehér blúzzal, ha elegánsabb akarsz lenni.

Mik a szelfikészítés szabályai szerinted?

Legyenek jók a fényviszonyok, mondjuk állj az ablak elé, és legyen fény az arcodon! Mindenkinek be kell gyakorolnia az arcát legjobban mutató szöget, én is pontosan tudom, hogyan nézek ki előnyösebben, kicsit félrefordítom a fejem és ez csodákat tesz. Sok fotót kell csinálni és ki kell gyakorolni. Aztán az utolsó a jó filter. Én az Amaro filtert szeretem.

A kollekció berlini bemutatójába is belekukkanthatsz!

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján