Senkit ne tévesszen meg Jenna Ortega istennő ruhája a Golden Globe-on - Mutatjuk, mire cserélte

Jenna Ortega megkapta élete első Golden Globe-jelölését a Wednesday-ben nyújtott fantasztikus alakításáért, és bár a szobrocskát nem ő vitte haza, az este folyamán nyújtott stíluspillanataival kétségkívül vitte a prímet.

Jenna Ortega akármerre jár, mindenkit levesz a lábáról
Jenna Ortega akármerre jár, mindenkit levesz a lábáról
Fotó: Christopher Polk/NBC/Getty Images

Ahogy arról már korábban is írtunk, Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg legújabb hercegnője is, aki fiatalkora ellenére az évek során számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire kifinomult stílusa van. A húszéves színésznő tehetsége vitathatatlan, a Wednesday főszerepéért Kaley Cuoco, Selena Gomez, Jean Smart és Quinta Brunson mellett jelölték a legjobb vígjáték- vagy zenés tévésorozatban játszó színésznőnek járó Golden Globe-díjra.

A Golden Globe vörös szőnyege csak úgy hemzsegett a sztároktól, kedvenc hírességeink álomszép ruháiról ebben a cikkben találsz egy válogatást. A gála vörös szőnyegére Jenna Ortega egy gyönyörű Gucci estélyiben érkezett.

Jenna Ortega a 2023-as Golden Globe-gála vörös szőnyegén
Fotó: Todd Williamson/NBC/Getty Images

Wednesday stílusát idézi

Jenna Ortega varázslatos ruháját hamarosan egy azzal éles ellentétben álló szettre cserélte a Billboard Golden Globe-afterpartiján. A színésznő az este második felében visszatért a tőle megszokott gótikus hercegnői stílushoz – a galléros fűző akár maga Wednesday gardróbjából is előkerülhetett volna. A merész Dolce & Gabbana összeállítást egy oversized blézerrel és egy aranyszínű kézitáskával egészítette ki.

Lapozz egyet, Percy Hynes White és Jenna Ortega közös fotójáért!

Wednesday Addams a bizonyíték arra, hogy nem ciki önmagunknak lenni

Ami változatlan maradt az este folyamán, az Jenna Ortega vadonatúj tépett bob stílusú frizurája, amivel egyszerűen nem tudunk betelni, hiszen fantasztikusan áll neki.

Még több lélegzetelállító divatpillanat:

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói