Káldy Júlia izgalmas cipőkollekcióval jelentkezik

2013.szeptember.30.

Káldy Júlia cipődizájner legfrissebb kollekciója elkészült, melynek a most futó divathetek egyik nagy kedvence, Kondás Kata az arca. A VM modellügynökség most már szőke hajjal hódító üdvöskéje különleges, északi tájakra emlékeztető felettébb igényes kampányban szerepel.

Kaldy Juli
Fotó: JuliaKaldy

A resort kollekció a Basic vonalnak egy továbbgondolása, melyet a természetes egyszerűség jellemez. Az anyagok és a színek cseréje a Basic védjegyes formáinak megtartása mellett, kísérletezésként indult. Az eredmény egy különleges egyedi cipőkollekció, mely tökéletesen kiegészít bármilyen stílust a női divatban.

"A cipőim mindig is feszegetni fogják a határokat, de egy tiszta céllal: megtalálni az egyensúlyt a forma és a funkció, a művészet és a felhasználás között" – mesélte kreációiról Káldy Juli. "Egyes talpaknál az EVA használata, melyet tipikusan a minőségi sportcipők gyártásában alkalmaznak, egy jó példa arra, miként mozogtam a játékosság és a kényelem, illetve az elegancia és a nőiesség között" – tette hozzá a tervező.

A kampányfotók egy eldugott magyarországi gyógyfürdőben készültek. A teraszok, melyek mesterséges medencékre emlékeztetnek, olyanok, mintha velük a természet is feszegetné saját határait.

A kollekció kampányképeiért kattints a galériára:

A kollekcióhoz a nemzetközileg is befutott modellre, Kate Kondásra esett a dizájner választása: "Imádom Katát a karakterének kettősége miatt. Szép és nőies, ugyanakkor a kisugárzása határozottságot, magabiztosságot és dinamikát sugall" – vallotta Káldy Juli.

A kampányvideót itt találod:

Káldy Júlia izgalmas cipőkollekcióval jelentkezik A magyar tervező legújabb kampányának Kondás Kata az arca.

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!