Ki lesz a következő szupermodell? Talán pont TE!

2016.április.22.

Szeretnél a világ divatfővárosainak a kifutóin dolgozni? Szeretnél a világ vezető divatmagazinjainak a hasábjain tündökölni? Szeretnél vezető divatmárkák arca lenni? Itt az egyedülálló lehetőség, ugyanis elindultak a VM Supermodel idei castingjai.

A versenyt hazánk egyik legsikeresebb ügynöksége, a VM MODEL ügynökség szervezi, akik olyan topmodelleket építettek fel az elmúlt évek során, mint Kondás Kata \ (Glamour Women of the Year - év modellje 2014 ), Szepesi Melinda, Boldov Eszter, Sáfrán Bogi, Baczay Dalma, vagy éppen Stift Bence és Jackson Rado.

Ebben a versenyben nem a festett hajú, szoláriumozott, vékonyra szedett szemöldökű, szilikonos vagy tetovált lányok a nyerők. A szakemberek olyan 14-20 év közötti lányokat keresnek, akik természetesek, magasak, vékony, nyúlánk, esetleg fiús alkatuk van.

vm supermodel, modellverseny, modellválogató, vm models, casting, kondás kata,
vm supermodel, modellverseny, modellválogató, vm models, casting, kondás kata,

Tehát ha esetleg nem is gondoltad volna eddig magadról, hogy jó lennél modellnek, de ezen sorok alapján magadra ismertél, most ne habozz. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad és megváltoztasd az életed!
Mivel sem a jelentkezésnek, sem a tábornak (beleértve az utazást és az ellátást), sem a versenyen való részvételnek semmilyen díja nincsen, így tényleg nincs vesztenivalód.

Mi vár azokra akik a legjobb 10 közé kerülnek?

A versenyhez kapcsolódó –idén horvátországi- tengerparti felkészítő táborban 1 héten keresztül Magyarország vezető divatszakemberei, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, valamint a modellügynökségek szakemberei és topmodelljei segítik a lányok felkészülését, mely során átalakítják a döntős lányokat, kihozva belőlük a maximumot, és nem mellékesen teljesen ingyenesen olyan képzést és induló portfólió albumot biztosítanak nekik, amellyel a verseny után azonnal el tudnak indulni a nemzetközi piacokon a világhír felé vezető úton.

Sőt! A döntős lányok közül egy szerencsés nyertes a versenyt követően szerepelhet a Glamour magazin divatanyagában is!

Rendszeresen beszámolunk majd itt is, valamint facebook és instagram oldalunkon is a castingokról, de addig is figyelmetekbe ajánljuk a roadshown következő állomásait: Most pénteken a budapesti Aréna Plazát, szombaton pedig a debreceni Fórum-ot.

Jelentkezz és légy TE a következő szupermodell!!

Bővebb infok itt: https://www.facebook.com/valentinesupermodel

Ez is érdekelhet

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?