Kirobbanó vidámság és színkavalkád a Desigual kampányában

2015.április.3.

Winnie Harlow, azaz Chantelle az America's Next Top Model versenyből ismert gyönyörű fiatal modell. A 19 éves szépség egy ritka betegséggel született, aminek következtében bőre érdekesen foltos maradt.

Chantelle testét a vitiligo bőrelváltozás miatti látványos pigment hiányos területek teszik különlegessé. Azonban bőrproblémája soha sem gátolta meg abban, hogy megélje az álmait. Bár gyerekként nem tudta eldönteni, hogy ő valójában fekete vagy fehérbőrű, mára kinőtte ezt a fura, sehova sem tartozó érzést, és csak arra fókuszál, hogy minden napja a legboldogabban teljen. Természetességére és csodálatos kisugárzására a divatvilág is felfigyelt. Nem véletlenül ma már olyan nagy márkák arca, mint a Diesel vagy a Desigual.

A vidám, színes mintáiról ismert ruhamárka hírnökének nem is választhattak volna jobb személyt, mint Winnie Harlow. A vibráló színek tökéletesen kiegészítik Chantelle különleges, boci mintás bőrét, és kirobbanó életöröme csak úgy sugárzik a fotókról. Nem is csoda, hogy a téli szezon után tavasszal is ő lett a márka arca.

A tavaszi, virágos kapszulakollekció kampányához számtalan fotó készült, ezekből összegyűjtöttünk egy csokorra valót, amit megtalálsz galériánkban.

Kattints ide:

De a kampányhoz született egy még vidámabb videó is, amit látnod kell.

Nézd meg a reklámot itt:

Ne feledd, a Desigual üzleteiben is 20%-kal olcsóbban tudsz vásárolni, ha felhasználad az áprilisi számban található kuponod! Boldog GLAMOUR-napokat!

Kirobbanó vidámság és színkavalkád a Desigual kampányában És nem utolsó sorban a csodálatos Chantelle.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább