Kukkants be az Elysian lookbook-fotózásába

2015.május.19.

Ismét az az óriási szerencse ért bennünket, hogy exkluzív bepillantást kaphattunk az Elysian hamarosan bemutatásra kerülő 2015-ös őszi-téli kollekciójába.

Bódis Boglárka neve bizony mindenki számára ismerősen cseng, hiszen idén ő nyerte a GLAMOUR olvasói által megszavazott Women of the Year díjat Az év divattervezője kategóriában.

Május 20-án hivatalosan is bemutatkozik az Elysian idei őszi kapszulakollekciója 12 különleges darabbal a budapesti Gresham palotában, a Four Seasons Hotelben, most azonban még a show előtt adunk egy kis ízelítőt belőle. Utunk messzire vitt, egészen a somlói Kreinbacher Birtokra, ahol az Elyisian lookbook- és kampányfotózását követhettük nyomon.

Már a Birtok és az Elysian egymásra találása is igencsak különleges történet, hiszen Bódis Boglárka teljesen véletlenül csöppent ide: "Éppen a Kreinbacher Birtokon jártunk a családommal, miközben a csapatommal folyamatosan helyszínt kerestünk az új kollekcióm lefotózásához. Mesebeli találkozás volt, hiszen az őszi darabjaim kulcsszínei a bordó, a szürke és a bézs, és a somlói Birtok dizájnja is ugyanezekre az árnyalatokra épül" – tudtuk meg a tervezőtől, aki hozzátette: "Nem is volt kérdés, hogy hol fogjuk megörökíteni a ruhákat".

A Kreinbacher Birtokra egyébként mindenképpen érdemes ellátogatni, igazán különleges, Balaton-felvidéki fekvése miatt csillagtúráknak is tökéletes bázisa. Az újonnan nyílt szálláshely és bisztró pedig kiváló helyszín a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Érdemes igénybe venni a Birtok nyújtotta lehetőségeket, és megismerkedni a somlói bor- és pezsgőkészítéssel, illetve végigjárni Somló különlegességeit, mint például a Barát-sziklát, a Kőkonyhát és Taposó-kútat, a szőlő- és bortörténeti múzeumot, a régi vincellérházakat és Somló kápolnáit.

Az Elysian 2015-ös kollekciójának lookbookfotózásához ismét Mihály Zoltánra esett a választás: "Zolival imádunk együtt dolgozni, remekül megy a közös munka, és nagyszerűen megértjük egymást" – mesélte Bódis Boglárka.

A modell, Dorina, ugyancsak tökéletesen beleillet az Elysian 2015-ös őszi hangulatába: "Egyszerűen gyönyörű ez a lány, a hamvas bőre és a rezes haja fantasztikusan kiegészíti a ruhákat, teljes hihetetlen, hogy két gyerek édesanyja!" – árulta el a tervező.

Fotó: Mihály Zoltán
Modell: Dorina
Smink: Tombor Sarolta (Lancôme Magyarország)
Haj: Dombi Imola (L'oréal Professionnel, Kérastase)
Werkfotók: Acsai Kinga
Külön köszönet: Kreinbacher Birtok, Somló
Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját